Hemgjord trä kock spisar

Hemgjord trä kock spisar

En trä cook Kaminen är fördelaktigt att uppnå äkta långsam-matlagning, vedeldad smak för kött och grönsaker. Bygga en hemmagjord kock spis utomhus är en manuellt arbete som innebär enkla verktyg från din lokala järnaffär. Detta trä cook kaminen byggda av tegel är perfekt för familjesammankomster eller en bakgård BBQ, eller för att experimentera med olika kött och smaker. Lätt att rengöra och semipermanent, Hemlagad trä cook spis kan laga en mängd mat. Bygga en tillsammans kan vara ett roligt projekt för hela familjen.

Instruktioner

•Dig ett hål i nivå marken som är 3-fot djupt. Det en vara en cirkel eller rektangel form, men se till att det är minst 25 fot bort från något som kunde brinna som hängande grenar och blad. Storlek kocken spis hål så det är ca 3-fötter-av-4 fot lång och bred. Gör det så enhetliga som möjligt.

•Lay ett par tegelstenar på alla fyra sidor av hålet, att lägga till en extra i varje hörn om så önskas. Space dem isär jämnt och stämpel ner på dem för att se till att de är robusta i smutsen. Dessa tegelstenar är stödsystemet för kocken spis galler.

•Spread ett 4-tums lager av klump träkol på undersidan av kocken spis. Tända eld.

•Soak wood chips i vatten i ca 15 timmar (beroende på vilken typ av ädelträ). Strö över ett tjockt lager marker över elden. Layer trä generöst till kocken spis för att göra en rejäl brand.

•Lay ena sidan av trä kocken spis galler på tegel stöder, sedan sänka försiktigt den andra sidan på de motsatta tegel stöder över elden. Placera gallret så att det är robust.

•Använd nonstick matlagning spray generöst till kocken spis galler innan tillagning.