Hemgjord sätt att döda kackerlackor

Mörten är en platta, bruna kryp som har antenn och lång, taggiga ben. Kackerlackor kan är inte bara jobbig, men bära sjukdomar som dysenteri, gastroenterit och tyfoidfeber och orsaka allergiska reaktioner hos vissa personer, enligt PlanetCockroach.com. De samlas runt mat, i uppvärmda byggnader och gömma sig i sprickor och skrevor. Det finns flera hemlagad sätt att döda kackerlackor.

Att bli av med kackerlackor

Enligt mormors Hem rättsmedel finns det mer än 4000 arter av kackerlackor. De flesta lever i naturen, med endast ca 30 av arterna lever runt människor i byggnader och bostäder. Att bli av med kackerlackor kan vara svårt eftersom de lägger sina ägg i utrymmen som ofta inte syns. Starka kemikalier kan användas till att styra kackerlackor, men många människor söker mer naturliga, giftfria sätt att bli av med dem.

Naturligt mört eliminatorer

En försökte-och-true sättet att befria livsrum av kackerlackor är borax. Strö borax i ytterkanten av rum och i sprickor och skrevor. Kackerlackor över inte den borax barriären. Borsyra, mjöl och ett litet konditori socker också verk. Kombinera lika delar borsyra och mjöl och tillsätt lite av sockret att locka mört. Gör en pasta genom att tillsätta vatten. Rulla pasta degen till små bollar och Lägg i små godis pappersmuggar. Placera bollarna i hörnen och skrevor. Kackerlackor äta degen och torka ut. Det kan ta ett par veckor att befria loppet av buggar.

Huskurer

Det finns ett par av huskurer som bli av kackerlackor. Blanda bakpulver och socker kommer att locka de kackerlackor för att äta socker. Bakpulver kommer att blanda med deras magsyra och döda dem.

En annan metod använder vaselin. Sätt lite vaselin på insidan innerkant en glasburk, och placera några skal från äpplen, banan eller potatis i burken. Kackerlackor kan krypa i men kan inte krypa fram. Plats där kackerlackor har setts. Töm nästa dag.

Ett sista hem rättsmedel är en hemmagjord spray. Lägg till en vitlöksklyfta vitlök, en lök och 1 msk cayennepeppar 1 quart vatten och låt marinera en timme. Tillsätt 1 msk flytande tvål och spray i områden där du har sett kackerlackor.

Att hålla kackerlackor bort

Det kan ta flera applikationer av hemgjord rättsmedel att bli mörtar bostadsyta. När de är borta, kom hem rent och mat behållare för att säkerställa att kackerlackor inte tillbaka. Om du bor i flera enheter bostäder, kan det vara svårt att hålla kackerlackor bort om inte varje bostad också vidtar åtgärder för att bli av med kackerlackor. Annars kan de bara gå från plats till plats och kan så småningom återvända.