Hemgjord rökning enheter

Människor som röker vet säkert att cigaretter, speciellt hand rullade, kan vara mycket hård och även slösaktig. Att få en elegant rökfria pipe eller en vattenpipa kostar pengar och kan vara dyrt, och skaffa en bong kan även anses vara olagliga. Ett alternativ för sådana människor finns en mängd olika hemlagade rökning enheter.

Pipe

En av de mest klassiska stycken av rökning apparater är röret. Entusiaster kan skapa sig sin egen hemmagjord rör genom att få en erfaren lem från körsbär, lönn eller plommonträd att mejsla ut en pipe skål och borra ett pilot hål. För röret stjälkar, kan fläder, aska och catalpa stammar användas genom att ta ut märgen med en tråd.

Enkla Bong

En annan populär hemlagad rökning enhet är bong. En bong liknar en vatten bryggare i att rök från brinnande tobak passerar, kyls och trasorna av vatten. Enkla bong är oftast gjorda av glas eller plast flaskor utrustade en vinklad stammen och skål en tredjedel av vägen från botten av flaskan.

Gravity Bong

Gravity bong är en variant av en enkel bong. Det har vanligtvis en plast läsk flaska (med cap slutet kvar och botten avskurna) som ett kärl och en hink med vatten. Ett litet hål är borras i den gemensamma jordbrukspolitiken och då försedd med skål eller kon och gjorde sedan läcka bevis med lite silikon eller tuggummi. Öppna flaskan då är nedsänkt i vatten upp till halsen, den gemensamma jordbrukspolitiken med skål fylld med tobaken skruvas in i flaskan och ämnet är lättat upp. Flaskan stiger sakta som rök börjar ockupera utrymme och driva flaskan upp. När den önskade mängden rök är närvarande, den gemensamma jordbrukspolitiken är släppt och rökaren tar i röken som den flaska sjunker.

Vattenfall Bong

En vattenfall bong fungerar på motsatt sätt som gravitationen bong. Den är gjord med en plast läsk flaska med en punkterad mössa med ett kärl för tobaken. Användaren fyller sedan flaskan med vatten upp till halsen, den gemensamma jordbrukspolitiken och kärlet är fastskruvat i tight, tobaken är tänd, botten av flaskan punkteras för att låta vattnet ut och dra in luft och rök, botten hålet återförslutas när den önskade mängden rök erhålls och den gemensamma jordbrukspolitiken är skruvade av rökaren.

Hemgjord vattenpipa

Vattenpiporna utarbeta rökning enheter liknar bongs men har objekt som filter och rensa ventiler. Den enklaste hemmagjorda versionen är bara en bong försedda med slangar för rökning.