Hemgjord rådjur Feeder planer

Hemgjord rådjur Feeder planer

Få djur trolla fram tankar om gränslös frihet som en flock hjortar. Rådjur är graciösa djur som få människor får en chans att se på nära håll. Många husägare ställa in hjortar matare att uppmuntra de djur att besöka sin egendom, även om kommersiella matare är kostsamma. Du kan bygga din egen rådjur feeder hemma som fungerar precis lika bra som dyrare kommersiella modeller.

Instruktioner

•Ø 15 till 20 hål i botten av lagring 10-gallon tote för att skapa mataren. Hålen gör att vattnet att rinna från tote, så utrymme dem jämnt i botten.

• Använd bågfil skära tre 8-tums-långa vertikala platser i ena änden av PVC-rör. Se till att varje plats är minst 3/4-tums bred för att låta fodret falla i basen.

•Ø två hål intill varandra i ena sidan av tote. Göra dem stor nog att rymma en zip slips. Placera röret inuti tote med de vertikala platser längst ner. Wrap zip slips runt röret, och tråd varje änden av slipsen ut genom ett av hålen du bara borras. Dra åt zip slips för att hålla röret ordentligt mot sidan av tote. Låsa zip slips.

•Rest mataren mot en robust träd på din egendom och knyta till trädet med kök garn. Säkra mataren i tre eller fyra ställen längs röret, inslagning garn runt trädet och röret.

•Lägg till nog mata till basen för att fylla den halvvägs. Häll mer foder ner i röret. Försegla feeder röret med en PVC ändlock att hålla regn och små asätare, till exempel möss, ur röret.

Tips & varningar

  • Du kan hitta deer feed på större jakt och sportartiklar butiker. Om det finns några butiker som denna i ditt område, kan du använda den vanliga söta foder för hästar eller nötkreatur finns på ranchen butiker.