Hemgjord mögel Remover

Hemgjord mögel Remover

Mögel finns ofta i ett hem badrum. Det kan se ut som grå eller blå-gröna tentakler växer på ditt badrum kakel och injekteringsbruk. Du kan ta bort och förhindra mögel med hemgjord rengöringsmedel.

Borttagning

För att ta bort mögel växer på dusch kakel, i ditt badkar eller på ditt badrum tak, skapa en blandning av 1 del vit vinäger till 1 del vatten. Lägga den i en sprayflaska, och grundligt spraya det mögliga området med lösningen och torka bort med en svamp, enligt "The Complete Idiot's Guide till gröna rengöring," av Mary Findley och Linda Formichelli (2009). Att rengöra mögel från injekteringsbruk, skapa en pasta genom att lägga till vatten bakpulver och sprida den på mögliga området. Låt det torka, sedan skölj bort.

Förebyggande

Du kan förhindra mögel bygga upp genom att skapa en blandning av 1/2 kopp av väteperoxid och 1 dl vatten i en sprayflaska. Spray problemområden med blandningen, och det kommer att hjälpa till att stoppa mögel från att få fotfäste i ditt hem.

Överväganden

Minska luftfuktigheten i ditt hem kan hjälpa kontroll mögeltillväxt. Kör en frånluftsfläkt när du duschar eller lämna badrumsdörren eller fönstret öppet. Använd en gummiskrapa för att torka ner dusch liner och väggar efter varje användning att ta bort fukt från rummet, enligt "Gröna rengöring för Dummies," av Elizabeth B. Goldsmith och Betsy Sheldon (2008).