Hemgjord injekteringsbruk Sealer

Hemgjord injekteringsbruk Sealer

Injekteringsbruk är cement-liknande blandning som används för att fylla luckorna mellan plattor när de fastställs. Injekteringsbruk hjälper limma kakel, att hålla dem från att flytta sin plats, och gör sig av med sprickor där smuts kan samlas. Du kan göra hemmagjord injekteringsbruk med en kombination av cement och sand, men affären grynkulturer fungerar bäst. När du söker efter en hemlagad sealer att skydda injekteringsbruk, finns det ett par naturliga tätningsmedel som du kan använda.

Förbereda injekteringsbruk och välja tätningsmedel

Se till att din injekteringsbruk är redo att förseglas. Om det är nya injekteringsbruk som du nyligen har lagt mellan plattorna, då du kommer att behöva vänta på att helt torr och bota. Detta tar vanligtvis minst två dagar. Du bör också vara medveten om att oavsett vilken typ av sealer du använder, kommer det förmodligen något ändra färgen på injekteringsbruk, mörknande det. Om din injekteringsbruk är gammal, grundligt rengöra den (du kan använda en hemgjord vinäger lösning om du vill) och låt dem torka innan du applicerar tätningsmedel.

När det gäller att välja sealer, har du flera olika alternativ. Mineralolja och bivax är båda mycket populära ingredienser, men behöver du vanligtvis en bas för att blanda dem i. Kokt linolja är de mest populära bas och terpentin används ofta för att tunna det lite. Du behöver inte använda alla dessa ingredienser. Bivax ska smältas innan den läggs till blandningen. Du behöver inte mycket vax eller mineralolja; dessa bör vanligtvis utgör 1/5 eller 1/4 av blandningen på de.

Hemmagjorda tätning förfarande

Efter fogarna är torr och redo att försegla, applicera remsan med en svamp, frikostigt, och låt det suga i fullt ut, vilket vanligtvis tar en timme eller så. Efter det suger, torka området med extra trasor, och vänta på sealer att torka, som vanligtvis tar ungefär en dag. Efter det har torkat, lägga till ett andra skikt. Du kan sätta på ett tredje lager om du vill, men inspektera injekteringsbruk noggrant för att vara säker på att det är nödvändigt.

Dessa injekteringsbruk tätningsmedel används bäst på bänkskivor. Ordet injekteringsbruk tätningsmedel behöver ofta att skapa en vattentät tätning, vilka kommersiella produkter som är mycket bättre på bilda. Om du använder en hemmagjord sealer på golven, vara beredda att återanvända mellanrum för att upprätthålla en god tätning.