Hemgjord injekteringsbruk fläckborttagningsmedel

Hemgjord injekteringsbruk fläckborttagningsmedel

Injekteringsbruk kan förlora sin färg över tiden, speciellt när hårda rengöringsmedel används på den, och den kan behöva en touch-up att hålla den snygg. Återställer injekteringsbruk till sitt ursprungliga utseende, innebär dock ersätta den helt eller glömma det med ett injekteringsbruk färgämne. Injekteringsbruk färgämnen för särskilda ändamål fläckar måste köpas. Men innan du går till den tid och kostnad för att ta bort eller färgändringen, prova en hemmagjord injekteringsbruk fläckborttagningsmedel för att förbättra injekteringsbruks utseende.

Betydelse

Skur pulver, mineraliska slipmedel och rengöringsmedel som innehåller blekmedel är hårda och kan innehålla mer kemikalier än du behöver för att få bort injekteringsbruk fläckar i ditt kök eller mögel som kan bygga upp i badrummet. Hemgjord rengöringsmedel kan förse dig med samma tråkiga texturer och rengöring förmåga, men med mindre potentiella allergisk reaktion eller faror till husdjur eller barn. Använda produkter som du redan har till skapa en hemmagjord injekteringsbruk fläck borttagning produkt. Blanda din egen produkt och spara pengar, lägga till doft om du önskar.

Hemgjord alternativ

Kök injekteringsbruk kommer i kontakt med fett och proteiner och bakpulver kan ta bort dessa fläckar ganska lätt. Det är en utmärkt "gröna" rengöringsmedel för kök. Om kök injekteringsbruk fläckar är envis, försöka kombinera bakpulver med vit vinäger att skapa en strukturerad pasta. Applicera pastan och skrubba med en grov rengöringsborste.

Baking soda rengöring förmåga är väl dokumenterade, och det deodorizes och fräschar upp luften också. För tuffare injekteringsbruk stain removal kombinera bakpulver med blekmedel, men se till att använda handskar och bort barn eller husdjur från området innan du använder. Förhindra inandning och allergiska reaktioner genom att ventilera rummet väl och bär en hushåll andning mask som du applicera blandningen till din injekteringsbruk. Använd en hård hand pensel för att påskynda processen.

Övervägande

Efter rengöring din injekteringsbruk, tillämpa ett tätningsmedel för att förhindra framtida fläckar. Applicera fogmassa med en pensel efter ytan är helt torr. Se till att helt päls injekteringsbruk områden. Försegla naturliga stenar innan du rengör din injekteringsbruk, om de inte var tidigare förseglat, eftersom detta hjälper undvika sten skador vid rengöring injekteringsbruk. Det är säkert att använda bakpulver pulver på slutna naturliga stenar under injekteringsbruk rengöring, men gör inte använda sura produkter på din injekteringsbruk såvida du kan behålla den naturliga stenen.

Injekteringsbruk färgändringen

Injekteringsbruk rengöring kan orsaka injekteringsbruk färg för att blekna ytterligare. Om injekteringsbruk färg tona är en viktig fråga när du rengör din injekteringsbruk, kan injekteringsbruk färgämnen köpas här problemet. Du kan dock ändra dina befintliga injekteringsbruk färg, injekteringsbruk färgämnen bara öka befintliga färger. Injekteringsbruk färgämnen arbete bäst på injekteringsbruk som inte har förseglats.