Hemgjord gården vagnar

Hemgjord gården vagnar

Att bygga en hemmagjord gården kärra är en vinter-helg projekt som kan värma upp dina tankar skottillväxt vårblommor och spirande träd. Det finns många vagnar på marknaden, har denna enhet lådor och innehavare som tillåter dig att göra redskap. Detta kommer att rädda dig från onödiga resor tillbaka till garaget eller skjul för att undvika denna situation när ett verktyg du behöver är det som du inte har.

Vagn strategi

Denna vagn är baserad på en ersättare poly plast skottkärra skal med 8 kubikfot av kapacitet. Detta skal är monterad på en ram av tryckimpregnerat 5/4-tums av 6-tums prydnad lumber stående på kant längs sidorna på botten av skalet. Sidorna av handtaget också använda den samma tryckimpregnerat 5/4-tums genom 6-tums trall med en 1-tums galvaniserade stålrör, med en 1-1/4-tums längd på svart poly slang som handtag grepp. Det finns fyra hjul på hemgjord gården Kärra, med två på framsidan är något framåtriktat av skalets uppenbara tyngdpunkt. Denna punkt är där botten av skalet är djupast. Två bakre hjulen är stor 6-tums diameter länkhjul att ge lätt manövrering med bakhjulen som tillhandahåller swing vinkeln på styrningen.

Maskinvarunärmare

Främre fasta, icke-rattar, som ha de flesta av vikt, är bred pneumatiska 15-tums höjd skottkärra-typ hjul med ¾-tums tråkmånsar, kullager för lätt rullande och längsled räfflad slitbanor. De är monterade på en 30-tums-wide solid stål axel och säkras med saxsprintar och brickor. De bakre hjul är 6-tums diameter Pneumatiskt trötta länkhjul med en mount höjd av 7-3/4-tum. De bör vara ca 8-inches hög. Använda galvaniserat stål bultar, muttrar och brickor för alla fästen.

Tillverkning

Bilda huvudramen från två längsgående längder av 5/4-tums av 6-tums trall som kopplas samman av tre prydnad cross-medlemmar och vinkel aluminium att stärka lederna. Prydnad handtag sidorna komma ner till gå med den bakre delen av ramen och hålls med fyra galvaniserade skruvar med brickor och muttrar på varje sida. Pipe-handtaget är på toppen av handtaget sidorna. Varje sida av vagnen har slet halvt-trall bitar med 1-1/2-tums hål uttråkad med platta blad bitar. Detta är att hålla krattor, hackor, spadar och kvastar. Handtag sidorna har sida-smala slot lagerplatser för mursleven, hand grävmaskiner och andra hand-stora redskap.