Hemgjord aluminium polera

Det finns färdiga produkter som hävdar att polera aluminium ytor, men de kan vara dyra och innehåller hårda ingredienser som kan vara skadligt din familj och hem. Överväga att göra en hemmagjord aluminium polera består av billig, lätt att hitta ingredienser. Dessa hemmagjord puts fungerar lika effektivt som dyra produkter, utan prislappen.

Vinäger

En enkel lösning av ättika och vatten kommer inte bara ren aluminium ytor men även polera aluminium för att återställa dess ursprungliga glans. I en sprayflaska, blanda lika delar vatten och vinäger. Spraya direkt på ytan och torka bort med en mjuk trasa. För en extra glans impuls, polska använder en finkornig polering pad av stålull. Dessa finns i livsmedelsbutiker, hårdvara och auto leverans butiker.

Grädde av tandsten

Grädde av tandsten arbetar också för att återställa aluminium glans samtidigt även ta bort fläckar och smuts uppbyggd. I en skål, blanda två matskedar grädde av tandsten och långsamt rör i vatten tills en tjock pasta har bildats. Gnugga direkt på aluminium ytan och polska använder en finkornig polering pad. Torka med en mjuk trasa för att ta bort alla rester, och din signatur aluminium shine har återställts.

Citronsaft och bakpulver

En lösning av citronsaft och bakpulver kan också vara effektivt. I en skål, Lägg till två matskedar bakpulver och långsamt rör i citronsaft tills en tjock pasta har bildats. Gnid lösningen direkt på aluminium ytan med en mjuk trasa. Använd en finkornig polering pad att ta bort alla bebyggda rester och polera ytan till sin ursprungliga glans.