Hem säkerhet säkerhetstips

Hem invasion är ofta ett brott av bekvämlighet. Gör det inte lätt för inbrottstjuvar och personer att få tillgång till din fastighet. Hålla dina dörrar och windows låst även när du är hemma. Titta på din fastighet ur en inbrottstjuv och göra nödvändiga säkerhetsförbättringar så du kan hålla din familj och dina värdesaker säkert.

Landskapsarkitektur

Beskära landskapsplanering i din trädgård så att dörrar och fönster kan ses lätt från gatan när du närmar dig ditt hem. Ta bort nedre extremiteterna på träd som är upp till sex fot från marken. Hålla buskarna skära till en höjd av tre fötter så de inte kan användas för att gömma sig bakom. Överväga plantering taggiga växter som kaktusar under windows.

Dörrar

Installera en vidvinkel betraktare i din dörr så du kan se vem som är utanför innan du öppnar dörren. Se till att dörren är tillverkad av massivt trä eller metall. Om dörren har ett stort glaspanel, täcka panelen eller hela dörren med metall galler. Installera en deadbolt som har en säkerhet strike plate. Detta är den rektangulära metallbit deadbolt glider in. Välj en säkerhet tallrik som accepterar minst två skruvar som är tre inches i längd.

Husnummer

I en nödsituation, kan polisen hitta ditt hem snabbare om ditt husnummer är klart synlig från gatan. Använda upplysta eller reflekterande siffror så de kan ses på natten.

Windows

Lägg till extra trygghet till din Fönstren så att de inte kan brytas. Installera en krok och öga spärr eller pin din windows genom att borra en skruv genom ramen i det nedre fönstret i den yttre ramen så det inte kan ökas. Lägga till säkerhet film i fönsterglas så det är svårare att splittras. Om du använder en fönster air conditioner, säkra den på insidan så att luftkonditioneringen inte kan avlägsnas från utsidan. Gör detta genom att bifoga en metall bar till luftkonditioneringen som är bredare än fönstret.

Ljus

Installera utomhus belysning framför allt av dina dörrar och bredvid garage eller carport. Använda en automatisk timer så att de slår på i skymningen och tills dagsljus. Installera rörelse detektor lamporna runt ditt hem så att ljus kommer om en prowler blir nära ditt hus.

Larm

Skydda ditt hem och hålla din familj säker genom att installera brandlarm. Överväga att installera inbrottslarm också. Använda DIY hemsäkerhet larm eller tecken med en tjänst som kommer att installera larm för dig och ger 24-timmars övervakning.

Grannar

Lär känna dina grannar. Vaka över din nästas egendom och be honom titta på din och rapportera misstänkt aktivitet. Låt dina grannar vet om du kommer att vara borta över natten så de kan plocka upp några tidningar, mail eller reklam flygblad som kan samlas på din dörr eller uppfart.