Hem säkerhet 101

Hem säkerhet 101

Säkerhet i hemmet, en oro för både husägare och bor i lägenhet, är uppnåelig genom olika förfaranden som inte kräver högteknologisk larmsystem, professionella konsulter eller komplexa övervakningsanordningar. Efter några förnuftiga riktlinjer gör bostäder säkrare och tryggare.

Dörrar och fönster

Hålla alla dörrar och fönster låst hela tiden, som inkräktare inte avskräcks alltid av någon att vara inne i hemmet. Lås dörrarna från bostäder i verkstäder som automatisk garage dörren sensorer kan manipuleras av smarta brottslingar. Installera kikhål i dörrar att övervaka besökare. Säkra grunderna av skjutdörrar i glas med kvast handtag eller trästolpar.

Belysning

Installera tillförlitliga och ljusa belysning längs framsidan och baksidan av hemmet. Hålla verandan ljus på att avskräcka prowlers. Lampor kopplade till rörelsesensorer snabbt alert invånare att närma sig människor eller djur. Hålla nyanser och fönsterluckor dras på natten för att upprätthålla inre sekretess.

Luftkonditioneringsenheter

Fönster-typ luftkonditioneringar kan lätt bort för hem tillgång om inte korrekt installeras och säkrade. En professionell installatör är värt hyra för korrekt installation att garantera säkerhet i hemmet.

Nycklar

Undvik att dölja nycklar i närheten av hemmet. Lämna nyckeln med en granne eller lägenhet manager istället för att lämna det sårbara för upptäckten.