Hem rättsmedel för rengöring en jacuzzibadkar

Hem rättsmedel för rengöring en jacuzzibadkar

Jacuzzibadkar är inte billiga, och inte heller upprätthållandet. Några råd och tips att spara pengar på underhåll av badtunnor är viktiga för Jacuzzi badkar ägare. Medan du kan köpa ämnen för att rengöra badtunnor, kan de vara dyra; Varför köpa produkter när du har förmodligen bara vad du behöver i ditt kök gör din jacuzzibadkar rena och blanka? Nya jacuzzi ägarna kan vara skeptisk att de kan använda andra produkter för att få samma resultat, men det är sant.

Lämpliga skurande material

En mjuk, luddfri tyg gör susen, men en tyg baby blöja fungerar bäst för att skura. Du kan hitta en gammal tandborste och lite bakpulver kommer att rensa dessa veck och kanter effektivt.

Även om du kanske kan använda en ny svamp, du bör dränk den i vatten ett tag och kolla för att se till att den inte har några bubblor. Vissa svampar har en plast skura sida som du kan använda, så länge de inte gör bubblor och är ny. En svamp som har använts för andra rengöring projekt kunde hålla produkter som kan störa kemi vattnet i din jacuzzi och kräver att du använder kemikalier för att återställa vattnet till rätt tillstånd.

Rengöring av avskum och hårt vatten

Dra ner vattennivån så att du kan skrubba avskum som bildar på normala vattenlinjen. En av de saker du inte vill ha i din jacuzzi är SÅPLÖDDER, så du inte kan använda något som skapar bubblor. En billig produkt som tar bort SÅPLÖDDER med mycket mild nötning är bakpulver.Fukta blöjan eller andra tyg, och doppa den i pulvret bakpulver. Gnugga bakpulver i en cirkulär rörelse att ta bort brunaktig avskum på spa väggarna. Använd bakpulver över hela ytan av badkaret. Torka bort detta med en separat blöja eller tyg som du har sköljt. Sköljning bakpulver är viktigt eller du kommer att ha vita fläckar på sidorna av ditt badkar. Bakpulver fungerar bra på jets som också tenderar att få en uppbyggnad i kanterna.

Om du har hårt vatten och hårt vatten fläckar, kan du använda ättika för att bli av med rödaktiga fläckar.

Använda bakpulver för att rengöra din jacuzzibadkar är 100 procent naturlig, men det får något ändra pH-värdet i vattnet. Efter rengöring jacuzzin med bakpulver och påfyllning till normala vattennivån, ta en pH nivå läsning och lägga de nödvändiga kemikalierna för att återföra den normala pH.