Hem rättsmedel för gräsmatta larver

Larver betraktas som skadedjur och skadliga för gräsmattor, äta rötter av gräs och andra växter och leder till dräktigheten av skalbaggar, som kommer också förstöra och äta gräsmattan. Döda eller att ta bort gräsmattan larver tidigt är integrerad till friskaste gräsmattan möjligt. Det finns ett antal huskurer som folk har upptäckt.

Komposten te

Små organismer och bakterier faktiskt äter larver i gräsmattan, så genom att skapa ett stort antal av dessa och sprida ut dem runt din trädgård, grub problemet snabbt kan utrotas och din gräs blir nyttigare för det--det är i princip flytande kompost. Om du har en komposthög redan, helt enkelt blanda komposten i vatten tills den är trögflytande och låt det sitta i några dagar i en sluten behållare som är rumstemperatur så bakterier och små organismer kan väsentligen multiplicera. Utspridda här "te" hela gården eller i de särskilda områden där larver blir ett problem.

Babypuder

Babypuder inte kommer att döda larver, är det ett bra avskräckande för din gräsmatta eller trädgård att göra dem äta någon annanstans. Enskilda lökar planteras i en trädgård kan vara dammat i baby pulver innan de planteras, eller gården kan strös där. larver kommer inte vill äta gräs och gå någon annanstans på jakt efter mat. Babypuder också hjälper till att hålla växter från ruttnande och avskräcker andra skadedjur; vad den berör lämnar en dålig smak för insekter.

Nematoder

Nematoder är de mest talrika flercelliga djur på jorden och är mest närvarande i friska matjord och gödningsmedel. Nematoder älskar också att äta larver, så mer av dem du har i din trädgård, den bättre skyddade man från larver och andra parasiter. Genom inköp gödningsmedel eller matjord, sprida den över gräsmattan och vattna det hela tiden, kommer att nematoder multiplicera och festa på larver i gräsmattan, tillsammans med andra parasiterande organismer.