Hem rättsmedel för att hålla ekorrar av nötträd

Att hålla ekorrar av nötträd är alltid en utmaning. Ekorrar är intelligent och ihållande och så är inte enkelt skrämt bort eller avskräckas. I många områden skyddas de flesta typer av ekorrar från jakt eller förgiftning. Vissa områden kan östra räven träd ekorrar som skall fångas eller dödas utan tillstånd, men kontrollera med din lokala fisk och vilt avdelning eller liknande myndighet. Alltid få ett tillstånd innan fånga någon ekorre.

Instruktioner

•Kapa såg alla trädgrenar som överhäng tak med grensaxar eller ett träd för att göra det svårare för ekorrar att resa "canopy motorvägen." Leta efter sätt att trimma träd så att ekorrar inte kan hoppa från träd till träd.

•Placera nät över nötträd att utesluta ekorrar. Denna metod fungerar endast för en kort tid om det inte andra, mer lättillgänglig mat som för ekorrar. Placera grunt rätter av ekollon längs vägar som ekorrar allmänt använda för att komma in i din trädgård så ekorrar kommer äta ekollon och ignorera din nettas träd. Alternativt net flera av dina träd och lämnar några un-nettas, i praktiken att offra några nötter för att skydda andra.

•Obtain tillstånd från den avdelning av fisk och spel (eller liknande utrikesdepartementet i ditt tillstånd) att fånga din ekorrar. Östra fox träd ekorrar (något rödaktig i färgen) kan ofta vara instängd utan tillstånd, men de flesta andra ekorrar kräver tillstånd och ofta kan svällas endast i särskilt godkända fällor. Ekorrar måste också släppas inom jordbruket (t.ex. i stor stad eller stat Parker).

•Frigör en hund i din trädgård. En hund som jagar och skäller på ekorrar kan vara avskräckande, men tänk på att om ekorrar kan hoppa från träd till träd och få in dina träd utan toughing marken, avskräckningsmedlet av en hund kommer att kraftigt minska. (Katter är generellt till liten nytta i att kontrollera ekorrar som ekorrar kommer ofta slåss katter).

Tips & varningar

  • På grund av ekorrar intelligens och uthållighet, anordningar avsedda att skrämma ekorrar, som t ex enheter som slumpmässigt flytta eller göra buller, eller plast ugglor, sällan arbeta för mer än en dag eller två; ekorrar tenderar att ignorera enheter för att skrämma de bort efter bara en kort tid.
  • Gift inte din ekorrar om det inte är tillåtet för att göra så. Förgiftning ekorrar utan tillstånd kan leda till höga böter.