Hem lösningar för Curling menyfliksområdet lagring

Curling band är en present-inslagning och crafting dröm, vilket du kan skapa fantastiska pilbågar till toppen presenterar med mycket liten ansträngning. Utan en liten bit av organisation är lagra curling menyfliksområdet dock inte sådan dröm. Det är inte nödvändigt att spendera massor av pengar på dyra affären arrangörer, men sedan hem lösningar för curling menyfliksområdet lagring existerar och är mycket lätt att genomföra.

Lagra Curling band

Oavsett hem lösningen du väljer att lagra curling menyfliksområdet, bör förväg du Linda curling menyfliksområdet helt runt dess spole (eller ett toalettpapper rör om du har förlorat spole) och sticka en liten bit tejp till den lösa änden att säkra det och göra det lättare att hantera.

Självklart, om du har tejpade ändarna, du kan bara lagra den i en låda, men för enklare åtkomst till enskilda menyfliksområdet färger eller mönster, har du flera alternativ. Till exempel, ta en gammal skokartong och klipp ut små fyrkanter ca en tum ifrån varandra längst ned i rutan. Sedan, fodrar curling band spolar upp i rutan och dra den lösa änden av varje genom ett hål.

Hålla sig pennor eller trä ätpinnar rakt in i en bit frigolit eller blomsteraffär skum. Bild i curling menyfliksområdet buffrar på pennor eller ätpinnar för att lätt dra. Tejpa ändarna när du är klar för enklare förvaring.

Få en plast papper handdukshållare som kan säkras till skrivbordet hantverk eller vägg i ditt crafting område (som de som sticker under ditt kök skåp), skjut curling band spolar på en tunn pluggen staven och säkra pluggen till papper handdukshållare.

Skapa en curling menyfliksområdet träd av fästande en PVC-röret upprätt på en liten bit plywood eller 2-gånger-4, sedan borra hål genom röret. Klipp tråd hängare så att endast den platt bottnen pussla resterna och tråd detta stycke genom hålen. Hänga i curling menyfliksområdet buffrar på utstickande sladdar.

Om du är lite mer praktiskt, du kan göra din egen band rack genom att skapa en enkel ram i trä och borra hål i två sidor. Bild pluggen stavar genom hålen att skapa rack att kan du skjuta din band spolar på innan den placeras i ramen.

Slutgiltigt, med lite fantasi och kanske ändring, kan du använda nästan vad som helst att lagra curling menyfliksområdet eller bygga din egen anpassade curling menyfliksområdet lagringslösning.