Hem krisberedskap Tips

Hem krisberedskap Tips

Nödsituationer uppstår när du minst anar. En beredskap kit kan hjälpa din familj att överleva vid en naturkatastrof som en orkan. Människan orsakade katastrofer såsom brand kan driva en familj ur hemmet och på gatorna. Hålla ett lager av vatten och mat tillsammans med en plan för evakuering av din familj i nödsituationer.

Mat och vatten

Efter en nödsituation, kanske du inte har tillgång till mat och vatten i dagar. Den Federal Emergency Management Agency, eller FEMA, rekommenderar att familjer har minst tre dagar av mat och vatten å vid nödsituationer. De minsta rekommendationerna är 1 gallon vatten per person och dag för att dricka och tvätt och nog icke-hållbara livsmedel i tre dagar, men du kan hålla en större mängd förnödenheter i handen.

Amerikanska RödaKorset rekommenderar en två veckors leverans i hemmet. Du bör planera på att hålla livsmedel som du kan förbereda utan makt eller gas. Plast gafflar, tallrikar och koppar bör ingå i din utrustning. Hålla din matleveranser i en väska på en säker plats och hålla ett öga på mat utgångsdatum. Inkludera hög energi livsmedel som jordnötssmör och barer energi.

Planer

En beredskapsplan säkerställer att alla medlemmar i familjen vet vad man ska göra vid en katastrof. Planen bör innehålla ett kontakt nödnummer som alla familjemedlemmar kan använda för att kommunicera i händelse av att familjen är skild.

Din beredskapsplanen bör omfatta evakuering vid naturkatastrofer som orkaner, översvämningar, bränder eller jordbävningar. Bestäm i förväg de situationer som gör att du kan lämna ditt hem och söka skydd på andra håll.

Ge varje medlem av familjen ett ansvar eller jobb under akut. Välj en plats för familjen att träffa nära ditt hem under nödsituationer såsom brand, och utanför staden vid evakuering. Öva planen med familjen två gånger om året för att säkerställa att alla kommer ihåg vad man ska göra. Plan där du kommer att bo vid evakuering, till exempel ett hotell eller Motell, med familj eller i en skydd.

Första hjälpen

Din nödsituation kit ska innehålla första hjälpen leveranser och en sju dagars leverans av läkemedel för alla medlemmar i familjen. Inkludera filtar, sanitet leveranser och personliga hygienprodukter för alla i hushållet.

Diverse objekt

Inkludera batterier, stearinljus, ficklampor och en batteridriven radio i din nödsituation kit. Hålla försäkring pappersarbete, medicinering listor, medicinsk information, personbevis och pass tillsammans så att du kan ta dem och gå i händelse av att du behöver lämna ditt hus i en hast. Håll din mobiltelefon laddare och telefon med dig för nödsituationer samt. Ditt kit bör även en förändring av kläder för alla i familjen.

Cash

Förvara kontanter på hand i hemmet vid nödsituationer, inklusive strömavbrott. Banker och kreditkort kan inte tillhandahålla tillgänglig cash om strömmen ut. Hur mycket pengar du hålla i handen beror på din beredskapsplan. Till exempel, om ditt plan är att lämna hemmet för ett hotell eller Motell, kan du inkludera tillräckligt med pengar för att betala för ditt tält.

Husdjur

Glöm inte att inkludera ditt husdjur i din beredskapsplan. Du bör kartlägga hotell och Motell som tillåter din sällskapsdjur, eller hitta ett skydd eller familjemedlem som kan ta i din sällskapsdjur i en nödsituation. Du bör ha tillräckligt med mat och vatten i din nödsituation kit att ta hand om ditt husdjur i minst tre dagar.