Hem garanti program i Alabama

Hem garanti program i Alabama

En hem garanti i Alabama är inte nödvändigtvis en nödvändighet. En hem garanti skyddar ägaren till ett hus från kostsamma apparat reparationer. Husägare bör utvärdera enskilda apparat garantiplaner jämfört med en hem garanti plan. Ägare med nyare bostäder (helt ny konstruktion) kan vanligtvis avstår från en hem garanti. Äldre hus bör dock överväga hem garanti att minska kostnaderna som out-of-pocket reparation. Det finns många hem garanti program i Alabama och alla bör utforskas noga innan köp.

Köpare täckning hemma garanti

En hem garanti köpt av köparen av ett hus brukar täcker mekaniska fel i många system och komponenter för ett år. Köpare hemmet garantier skydda köparen från oväntade reparationer kostnader som kan ha missats i hem inspektionen. Ett påstående kräver normalt, en standard avdragsgill som avsevärt minskar kostnaderna för att reparera täckt system. Köpare täckning hemmet garantier får förnyelser och vanligtvis innehåller en lista över licensierade och kvalificerade entreprenörer att slutföra alla nödvändiga reparation.

Säljaren täckning hemma garanti

Vanligtvis köps en säljare täckning hem garanti för att göra fastigheten mer attraktiv för potentiella köpare. Säljaren täckning hem garanti ger köparen med en känsla av en säkrare investering än ett hus utan en garanti. Det skyddar också säljare mot oförutsedda reparationer medan hemmet finns till salu. I typiska fastigheter förhandlingar spelar hem inspektionsresultaten en roll om stora reparationer begärs. Om en säljare täckning hem garanti är på plats, är dessa förhandlingar lättare.

Urval av ett hem garanti Program i Alabama

Oavsett om programmet är en köpare eller säljare täckning, är noggrant urval av de bästa hem garantin viktigt. Köpare bör noggrant forskning hem garanti företag i Alabama och göra en lista över de program som finns på behoven i situationen. Hem garanti program i Alabama som kännetecknar exempelvis premium prissättning, självrisker, effektiv disponeringsdatum, anspråk, förnyelse klausuler och entreprenör kvalitet. Köpare kan läsa recensioner och kolla med Better Business Bureau också.