Hem botemedel mot kvalster och skadedjur i klädsel

Dammkvalster och andra typer av skadedjur, inklusive vägglöss, tenderar att bo i klädsel eller tyg möbler och sängar. De med allergier får problem när dammkvalster lever i eller runt deras hem. Andra typer av fel, till exempel vägglöss, innebära andra typer av problem, eftersom buggar bita och foder av blod. Hem rättsmedel för kvalster och andra skadedjur hålla ditt hem säkert och fri från buggar.

Rengöring

För klädsel som dragkedjor från möbler, tvätta tyget. Vattnet ska nå minst 130 grader Fahrenheit, som dödar kvalster, vägglöss och andra typer av skadedjur. Tvättmedel och tvätt tvål kommer inte döda buggar, men lägger till en lättare doft i tyget. Tvätta alla uppstoppade djur, kuddar eller andra sängkläder i området också. Även om du dödar skadedjur i klädsel, kommer att skadedjur kvar i omgivande områden angripa klädseln igen.

Värme

Torka alla tvättade objekt vid hög temperatur. Vakuum klädseln minst en gång i veckan, med en dammsugare designad för allergiker, som tar bort eventuella skadedjur från klädseln.

Behandlingar

Linda stoppade artiklar i plastfolie, som täcker alla områden av klädseln. Ange objekt utanför på en solig dag, när temperaturen är tillräckligt hög för att insidan av plasten når 120 grader Fahrenheit. Lämna de objekt utanför till minst en dag att helt döda buggar och skadedjur inne.

Förebyggande

Skydda ditt hem med specialgjorda täcker för madrasser och låda fjädrar, som också kallas dammkvalster täcker eller säng bugg täcker. Stäng av alla luftfuktare i huset och hålla ditt hem på en sval och torr temperatur. Dammkvalster föredrar områden som är varmare och har en hög luftfuktighet. Också täcker förlägger över uppvärmning kanaler i ditt hem för att fånga alla små partiklar, inklusive eventuella dammkvalster. Undvika att använda stoppade objekt i ditt hem om du noggrant inspektera objekten först eller professionellt ren objekt förväg.