Hänger tvätt i garaget

Hänger tvätt i garaget

Hänga tvätt på en linje torka hjälper till att spara på gas-och elräkningar eftersom du inte behöver en torktumlare. Utomhus klädstreck kan kläderna torkar snabbt med distinkta fresh-air lukt-- men på dagarna när solen inte skiner, tvätt fortfarande högar upp. En lösning är att sträng upp ett klädstreck i ditt garage. I stället för att hänga en permanent linje över garaget, vill skapa ett potentiellt farliga hinder, du förmodligen montera en infällbar klädstreck på en rulle. Du förlänga linjen endast när det behövs.

Instruktioner

•Håll fästet som kommer med din klädstreck rulle mot väggen på önskad höjd. Det bör inte vara alltför hög för att nå bekvämt men bör vara tillräckligt hög för att längre kläder kommer inte att dra på golvet när de är uppsatt på linjen. Gör en penna Markera på väggen genom alla hålen i fästet.

•Ø en pilot hål på varje penna märka med borrmaskinen.

•Sätt klädstreck reel fästet i väggen med medföljande skruvarna, roterande varje skruv genom ett fäste hål i väggen med skruvmejsel.

•Dra slutet av klädstreck över garaget till den motsatta väggen och gör en penna Märk på den plats där den är höjd med rullen. Håll kroken fästet medföljer din rulle upp till att markera och borra hål genom hålen i fästet.

•Sätt kroken på väggen med skruvar och skruvmejsel. När du vill hänga upp tvätt, dra klädstreck ut från rullen och montera slutet på kroken på den motsatta väggen. Linjen dras automatiskt i rullen när hakade.