Handgjorda ringar från återvunnet guld

Handgjorda ringar från återvunnet guld

Återanvänd trasiga och gamla smycken du har sitter runt ditt hus i nya och eleganta ringar. TV-reklam, tidskrifter, tidningar och radio överflöd med annonser från företag som lovar att ge dig topp dollar för ditt gamla guld. Istället för att låta någon annan dra nytta av vad du äger, använda som återvunnet guld för handgjorda ringar.

Att göra ringar

Att göra en ring själv kräver en JUVELERARAFFÄR mögel, vanligtvis görs från tjockt vax eller mjukgummi. Köpa en mögelsvamp som matchar din aktuella ring storlek. När de smälter guld, den måste nå en temperatur av minst 1,940 grader Fahrenheit. Den höga temperaturen gör guld till flytande form, som du sedan häll i formen. En järn cup inte smälta eller bryta ner från den höga temperaturen och fungerar som en hållare för guld. Knacka försiktigt eller skaka formen tills guld lägger sig, och ta sedan bort luftbubblorna. Formar med mönster eller mönster etsade inuti omvandla en vanlig guld band till något speciellt. Om du inte har erfarenhet smältande guld själv, överväga att ta guldet till en professionell juvelerare.

Lägga ut arbetet

Om du inte har rätt verktyg hemma, kan du hitta ring-göra en svår uppgift. Företag som Green Karat skapa handgjorda ringar från återvunnet guld och skicka ringen tillbaka till sina kunder. Företaget tar ut en fast avgift men sänker priset baserat på det guld som du skickar. Du får också en kredit för alla pärlor och priset kommer från det aktuella marknadsvärdet för stenar och guld. Walker Metalsmiths fungerar på samma sätt som grönt Karat. Du skickar ditt guld till företaget, och det smälter guld innan du slår det in nya smycken. Dessutom säljer lysande jorden och vissa handlare på Etsy smycken gjorda av återvunnet guld, inklusive ringar. De accepterar inte smycken från din samling, men du kan köpa handgjorda smycken från designers och hantverkare.

Typer av ringar

Återvunnet guld förvandlas till någon typ av ring när du smälter ner guld. Använda gamla guld för att skapa nya bröllop band eller en förlovningsring för din make. En gammal vigselring du ersätta med en nyare modell är grunden för en ny årsdag ring. Sätts en funky wraparound orm ringer från en illasittande ring, eller vända flera föråldrade ringar till ett med birthstones för alla barn.

Överväganden

Inte alla guld är lika. Förutom 14 K, 18 K och 24 K guld har du även guldpläterade smycken, med guld som täcker en oädel metall. Smält ner varje typ av metall separat, och titta på färgen på guld. Du kan hitta att guld har vissa föroreningar som ger det en något grön eller blå färg. Innan du slår den smälta guldet i en ring eller någon annan typ av smycken, måste du ta bort dessa orenheter. En enkel metod för att avlägsna orenheter innebär gnugga en metall kniv eller sked över toppen av smält guld och skumma bort orenheter. Tillverkare lägga till en liten bit av bly i den smältande guld, som lockar orenheter och separerar från guldet.