Grunt montera fönster behandlingar

Grunt montera fönster behandlingar

Gardiner, draperier och skugga behandlingar används på windows som design-funktioner, för skugga från solen och integritet. Fönstren som är infällda mindre än 3 inches från väggen eller som är i jämnhöjd med väggen presentera särskilda hänsyn för fönsterbehandlingar. Du måste överväga hängande fönsterbehandlingar så att de hänger klart glas och förhindra kondens på tyget. Låt oss ta en titt på några enkla lösningar.

Grunt Windows i öppet rum områden

Windows med ett grunt recess och på en öppen plats där du inte borsta mot dem kan behandlas på samma sätt som ett standard-djup fönster. Fönsterbehandlingar kan monteras utanför fönstret omkretsen, även om det finns ingen gjutning runt fönsterrutorna.

Fönsterbehandlingar kan också monteras inuti fönstret fördjupningen med ett brett urval av stång, dubbar med hakparenteser eller romerska skugga installation styrelser. Tänk på djupet av fönstret när du köper stavar; desto kortare brunnen, den smalare stavar ska vara.

Grunt Windows i trånga passager

Fönsterbehandlingar för grunt windows i trånga passager måste monteras i fönstret också. Även med denna begränsning har du många alternativ, inklusive fönster-längd nyanser, draperier och gardiner. Våren-form café gardinstänger är särskilt lämpliga för att hänga gardiner över den nedre delen av fönstret. Ett annat alternativ för UGNSSTEKTA rena gardiner är att sy höljen i toppen och botten av gardinen, samla båda kanterna på våren-form stavar.

Spola Windows i öppet rum områden

Även om fönstret är i jämnhöjd med omgivande väggar, kan du fortfarande behandla det som ett standard-djup fönster genom att montera fönsterbehandlingar utanför fönstret. Du kanske vill anställa en trompe l'oeil effekt av inramning runt fönstret med tjock gjutning. Sedan installera ditt fönsterbehandlingar som vanligt.

Spola Windows i trånga passager

Alla fönsterbehandlingar för spola windows i en smal passage ska monteras utanför området fönsterrutan. Stabil fönsterbehandlingar, som fodrade Roman nyanser, jalusier eller dragspel veckat tyg persienner, som kommer att ligga platt mot väggen är bra val.