Grundläggande tennföremålen produkter

Grundläggande tennföremålen produkter

Tennföremålen har funnits sedan 1700-talet, när lödning först började rullande järn i tunna blad, sedan doppa järn blad i smält tenn. I dessa dagar gammaldags lödning Vitplåt, som tin-belagda järn kallas, i en mängd olika hushåll fartyg som hinkar, kastruller, candle formar, matsalar, lyktor, fnöske lådor och krukor. Idag behovet av sådana poster som fnöske lådor och candle formar är praktiskt taget obefintlig, och moderna, förbättrade material är tillgängliga för att göra mest grundläggande hushållsbruk fartyg, detta lämnar tennföremålen bitar ner, för det mesta, till historiska repliker av kaffekannor, koppar, tallrikar och kastruller och stekpannor.

Kaffekannor

Länge gynnas av campingbilar för dess förmåga att sitta inne eller på en eld, är den klassiska tennföremålen kaffe potten fortfarande populära idag. Tennföremålen kaffe krukor har ofta en tråd handtag, eller borgen, så att du kan lyfta dem av en metall krok från en varm eld.

Koppar och tallrikar

Enkla silver koppar med böjda handtag och grundläggande kantade plattor tillverkas och replikeras idag i populära under inbördeskriget eran stil. Dessa bitar är enkelt i stil men utan tvekan funktionellt.

Grytor och kastruller

Som tennföremålen är kaffekannor, tennföremålen kastruller och stekpannor gjorda för att tåla värme och direkt lågor av eld. Krukorna finns idag är kopior av de som används i dagar gått, och inkluderar gryta krukor förutom sådana modeller som "bean pannan," "corn pannan", och en hink/mugg kombination kallas "mucket." Pans inkluderar stekpannor och "röra kastruller," som är en korsning mellan en skål och en tallrik. När du använder de flesta av dessa objekt i eller nära en eld, är de utformade med bails så att du kan lyfta dem ur elden.