Grunderna för att inrätta ett hushåll

Grunderna för att inrätta ett hushåll

I Förenta staterna åtgärder en av sex personer varje år, enligt US Census Bureau. Om du är en av dem, kan du befinner dig i position för att inrätta ett hushåll från början--ett potentiellt skrämmande företag. Förutom möbler behöver många grunderna för att göra ditt hem en funktionell plats att leva. Om du har ont om pengar, kan du få några av dessa objekt från secondhand källor. Som du ställer in ditt nya hem, hålla en lista över andra förnödenheter som kommer att tänka som du behöver.

Kök

Till att börja laga mat, behöver du en uppsättning grundläggande köksartiklar och köksredskap. Köpa en 2-quart kastrull, en stekpanna och en 6-quart BULJONGKITTEL på ett minimum. Du behöver också en slev, spatel, kniv, kockkniv, visp och tråckla sked. Köpa en sil och en skärbräda också. Ställ in bordet, få ett set med bestick, tallrikar, skålar och glas. Köket ska ha en papperskorg, rengöring leveranser, diskmedel och svampar. Köp en mopp, kvast, SOPSKYFFEL och hink att hålla golven mousserande ren. En brandsläckare är ett måste att släcka eventuella bränder kök.

Badrum

Köp två handdukar för varje person i hushållet, samt handdukar och gott om disktrasor. En samordnande bathmat kommer att dra i badrummet tillsammans och skydda dig från att halka efter en dusch. Få ett duschdraperi och Draperiskena. Om du är på en budget, kan du använda en plast duschdraperi utan en liner. Om badrummet inte har en spegel, behöver du en betydande att gå över diskbänken. Få en kolv och skål toalettborste att hålla i närheten, samt en papperskorg. Attraktiva korgar och brickor kan vara till hjälp när det gäller att organisera ditt badrum, eftersom de kan hålla tvättlappar, tvål och rengöringsmedel.

Vardagsrum och sovrum

Se till att alla Fönstren har persienner, gardiner eller båda för sekretess och energisparande. Köp två uppsättningar lakan, två kuddar och täcke eller filt till varje säng. Om ditt hem har trä eller kakel golv, överväga att köpa området mattor för sängarna och vardagsrumsgolvet. Hitta lampor som kompletterar din inredning och köpa dem för sängbord, också för att de ger extra ljus i vardagsrummet--kanske nära en stol som är en favorit för läsning. Varje rum i huset ska ha en brandvarnare, och om du har gas värme eller en gas spis, en kolmonoxid detektor. Om du har mattor, kommer att du behöva köpa en dammsugare.

Utsidan

Om du inte planerar att betala för en gård tjänst, måste du köpa en gräsklippare om du bor i ett hem med en gräsyta. Medan du är på hem och trädgårds butiken, få en leaf rake, trädgård sax och en slang med ett munstycke. Du vill också se till att du har några grundläggande verktyg – hammare, grundläggande skruvmejslar, en skiftnyckel och en borr kommer att hjälpa till att få din igång. Få en stege för att göra både inomhus och utomhus jobb mer tillgänglig. Håll ditt nya hem ren genom att placera dörrmattor på varje utanför ingången.