Grohe badkaret pip borttagning

Grohe kom till den amerikanska marknaden i 1975 med en linje av kranar som var unika i design och funktionalitet. De var till skillnad från alla andra kran på marknaden vid tidpunkten. Den unika konstruktionen förblir en del av Grohe kran linjen idag. Grohe blandare är inget undantag. Om du har en läcka runt din Grohe badkaret pip, är det nödvändigt att ta bort pipen för besiktning av hus VVS. Grohe badkaret pip borttagning liknar de flesta badkar pipar.

Instruktioner

•Placera badkaret tillslut i nedfällt och ange en handduk över proppen. Detta hjälper till att förhindra att förlora små skruven säkra pipen samt att den skyddar ytan av badkaret.

•Hitta små ställskruven säkra Grohe badkaret pip. Ställskruven är under pipen nära väggen.

•Starta Grohe badkaret pip ställskruven moturs med en insexnyckel. Håll ena handen under insexnyckel när du tar bort skruven. Fånga skruven som det kommer ur kranen.

•Grab Grohe badkar kran med hand och vrid den moturs för att ta bort det från hus VVS. Vissa Grohe pipar Använd en adapter; den adaptern skruvar in i hus VVS och pipen sedan skruvar på kortet. Kortet kräver inte borttagning.