Gräsmatta gräs skadedjur

Vilken typ av gräs du växer i din gräsmatta, är den perfekta gräsmattan har slät grönt gräs som växer jämnt, utan kala fläckar eller missfärgningar. Om du har märkt att din gräsmatta kvalitet är dålig, med gräs som verkar spinkig eller svag, ta reda på vad skadedjur orsakar skadan. Det finns många skadedjur som skadar gräsmattan gräs, och snabb identifiering av skyldige leder till snabb reparation och återställande.

Chinchbugs

Cinch buggar är ett allvarligt skadedjur för St Augustine gräs och de skada ibland zoysia gräs, tusenfoting gräs och Bermuda gräs också. De suger saven från gräs bladen, lämnar bakom oregelbundna fläckar av hämmad gräs som ytterligare är omgiven av en Gloria av döende gräs. När insekterna ökar i antal, blir cirkeln bredare.

Mullvad syrsor

Mullvad syrsor skada de flesta sorter turf gräs, även om de också äter andra insekter, grönsaker och blommor. Enligt University of Florida hemsida skadar tawny mullvad cricket vanligtvis Bermuda gräs och Bahia gräs, medan den shortwinged mole cricket vanligtvis skadar St Augustine gräs. Mullvad syrsor skada gräset genom girdling stjälkar som eat på växtvävnad och de också håla under marken, förstöra rotsystemet. Några av de insekticider som används mot mullvad syrsor är acefat, bifentrin, fipronil och permetrin.

Leafhoppers

Leafhoppers är mycket liten, kilformade insekter. De är gul, grön eller brun-grå, och de är mindre än 1/5 tum lång. De suger saven från bladen och stjälkarna gräs, leder till blekt fläckar på torv. Denna typ av skador är lätt förväxlas med torka eller sjukdom, och noggrann undersökning är nödvändig att diagnostisera leafhoppers. Leafhoppers bara skada nya gräsmattor, men om skadan är tillräckligt omfattande, omläggning är nödvändigt. Lambda-cyhalotrin, deltametrin och permetrin kan användas för att styra leafhoppers.

Cutworms

Cutworms är larver normalt ca 2 inches lång. De varierar i färg från tråkig brun, grå, svart, och några är fläckig eller randig. Dessa maskar är larver form av små malar. De äter på bladen av bladen och skära av gräset nära marken. De är särskilt farliga för råg gräs, Bermuda gräs och bentgrass. Pyrethrum, karbaryl och neem olja är alla metoder att styra cutworms.