Gör det själv Trex veranda golv Installation

Trex är en komposit trä alternativ som är perfekt för att bygga ett hem veranda. Det är väderbeständig och exceptionellt tålig. Installera Trex liknar installera trä för en altan golvet, men ha några tips i åtanke om du installerar Trex på egen hand.

Lagring och säkerhet

Som med de flesta andra projekt, måste du lagra träet mellan användning. Beroende på storleken på verandan är det högst osannolikt att du kommer att kunna avsluta en veranda golv installation inom en enda dag. Trex måste lagras på en plan yta. Om du stack Trex, se till att det finns stöd balkar mellan varje rad av Trex material. Dessa stöd balkar måste anpassa på varje nivå. Täcka de staplade Trex med ett plasthölje.Allmän Säkerhetstips för en gör det själv projekt kräver att du bär skyddande kläder. Trex är tyngre och mer flexibla än trä. Tänk Trexs vikt när du flyttar golv från lagringsplatsen till verandan du bygger. Använd alltid skyddsglasögon, handskar och en mask.Dessutom samråda med lokala regler om trall krav för verandor.

Trex dolda fästen

Trex är annorlunda från traditionella trä då det har dolda fästen som sitter under ytan av din veranda. Trex installationen manuellt kommer att hänvisa till den dolda fästdon. Följa manualen. Dessa fästen liknar plast clips att klämma ihop Trex golvbrädorna och skruvas in stöd balkar som stöder altan golvet. Dolda fästen ger ytterligare stöd till de traditionella skruvar du borra från toppen av Trex brädan i stöd balkar.

Gapping

Trex kräver också särskilda gapade krav. Trex måste ha mellanrum mellan varje brädan längs sidorna och heltäckande. Detta står för Trex svullnad och avtalsslutande under varmare och kallare temperaturer. Om du installerar Trex i vädret som ligger under 40 grader, vara gap längs sidorna 3/8 tums. Om temperaturen är över 40 grader, vara gapet 1/4 tum. End-to-end luckorna finns 3/16 tums om temperaturen är under 40 grader och 1/8 tum om temperaturen är över 40 grader.