Gör det själv: galler staket

Gallret staket var alla mode för hundra år sedan, och sedan de sågs inte för årtionden. De har nyligen vuxit tillbaka upp, och många människor använder dem runt områden som trädgårdar, pooler och uteplatser. Att sätta upp ett galler staket kräver några material och vissa moderata färdigheter.

Material

För att bygga ett galler staket, behöver du 4 tum av 4 tum ceder inlägg som är 6 fot lång, 1 tum av 2 tum ceder korset rälsen som är 8 fot lång, torr cement, stakes, ett stämjärn, galvaniserat bullet head naglar, varmförzinkat platt huvud naglar, och, naturligtvis, galler. Många tjänster som timmer och antalet ark av galler beror på hur länge du vill stängslet.

Köra insatserna

Markera raden där stängslet kommer att gå och kolla att alla timmer inlägg kommer att placeras i en rak linje ca fyra fötter isär. Detta åstadkoms genom att markera hörnstolparna i båda ändar av staketet. Placera insatsen i ena änden läge. Placera sedan den andra insatsen för att markera den andra slut platsen. Kör några sträng komplett längden på staketet. Sedan kan du placera alla mitten stakes.

Skär järnväg skårorna

Använd ett Stämjärn för att skära skåror bredden på timmer inlägg att hålla korset rälsen. Detta bör göras innan du postar. När du mäter, glöm inte att del av inlägget i marken. Den övre skenan blir även med toppen av inlägget. Botten järnväg bör ställas in ca 4 inches ovanför marken. Den mellersta järnvägen bör vara fördelade mellan toppen och botten arga rails.

Ställa in inlägg

Inlägg kommer att ställas in om 18 inches djupt i marken. Placera båda slutet inlägg, häll torr cement runt dem och tillsätt lite vatten för att hjälpa dem att bygga. Ställa upp strängen från ena änden inlägg till andra änden att anpassa dem. Ange sedan din mellersta inlägg på samma sätt. Kontrollera att strängen är nivå hela längden på staketet. Om marken inte är nivån och gräva hålet lite djupare justera inlägget så att gallret inte krokiga när det är spikat följande dag.

Fästa gallret

Nu när cement har haft en dag att ställa in, inrätta korset rälsen med galvaniserat kula huvudet naglar. Fästa gallret med galvaniserat platt huvud naglar, att se till att den mellersta cross railen förblir rak som du spika.