Gör det själv damm Leaf Skimmer

Gör det själv damm Leaf Skimmer

Någon utomhus vatten funktionen erfarenheter leaf uppbyggd, särskilt under hösten. Medan filtrering och behandling hålla bakgård damm vatten rent, kan inte de blockerar irriterande vindpinade skräp. Om du inte tar hand om flytande blad, kan de täppa till filter och leda till ökad alger. Lyckligtvis behöver du inte spendera hundratals dollar på en automatiserad skimmer eller en skimmer låda. Du kan skapa en hemmafixare leaf skimmer i några minuter.

Instruktioner

•Kapa en bit finmaskigt tyg att passa en robust trä hoop. Duken bör ha ca 2 eller 3 inches av överflödigt material på varje sida. Trä broderi hoops, säljs på de flesta Tygaffärer, är en bra storlek för damm leaf tårtspadar.

•Sätt i kanterna av mesh tyg till din trä hoop. Du kan bifoga mesh med varmt lim eller staples. Mesh tyg bör vara lite lös men inte böljande.

•Säker hoop till en stolpe med hjälp av metallfästena och träskruv. Träpinnar säljs på järnhandeln fungerar bra för skimmer polacker. Använd inte trälim, eftersom många trä lim inte är vattentäta.