Glas Film borttagning

När du sätter filmen över glas kan du inte tänka om tid att ta bort den när det bleknar eller bubblor. Avlägsnande av glas film borttagning är faktiskt ganska svårt och ofta görs av proffs. Detta sagt, om du har rätt verktyg hemma och lite tålamod kan du säkert göra samma kvalitet jobb på din egen bekvämlighet istället för att betala någon annan att göra det.

Val av metoder

Du har ett val av två huvudsakliga metoder. De kan variera lite beroende var din windows ligger, om de är i hemmet, i bilen eller någon annanstans. Det beror också på det material du har eller är villiga att köpa.

Båda metoderna av flyttande är ganska billig. Vara bör försiktig med dem båda av skäl som förklaras i följande avsnitt.

Blötläggning

Denna metod är uppbyggd kring användning av ammoniak och lite tid att njuta. Det används oftast för större fönster. Du kommer att behöva skära två soppåsar det fönster som du tar bort filmen från samma storlek. Täcka insidan ytor nära fönstret med tarp. Spraya såpvatten på utsidan av fönstret och sprida en sopsäck platt på ytan.

Spraya ammoniak på filmen men håll andan medan du gör eftersom den outspädda lösningen är mycket stark. Hela filmen har omfattas och lägga den andra sopsäck över den så det inte avdunstar. Låt denna blöt i en timme eller så. Beroende på vilken typ av film, kanske du vill lämna den över natten, men du ska börja när det är solljus. Om det är ett fordon fönster, har det inför solljuset. Efter det är klart, bör båda lagren, inklusive limmet, skala precis utanför.

Uppvärmning och skrapa

För mindre fönster slipper du förmodligen blöta dem om inte filmen har gjorts med torktumlare typer av limmet. Om du har en fön och en hölje från ett rakblad, då det bör ta bort ganska bra.

Värm filmen med fön en tid innan skära en liten bit i hörnet. Ta den bit som du har lossat att se till att du har båda lagren. Du kan förlora vissa lim medan du gör, men du kan ta det senare. Du kommer behöva ta filmen av i några bitar med rakkniv fallet för att hjälpa. När filmen är avstängd, kan du använda den faktiska razorblade skrapa limmet och lite tvål och vatten att ta bort överskottet. Försök att inte slå glas för mycket eller bladen blir tråkigt snabbt.