Giftfritt inomhus anläggning lista

Giftfritt inomhus anläggning lista

Barn och husdjur har för vana att hålla sig precis vad som helst i munnen. Dessutom med krukväxter bli en vanlig syn, barn eller husdjur kan besluta att ta en tugga av det läckra letar du lummiga växt, som därför att veta vilka växter är giftfritt och kommer inte att skada ditt barn eller fyrbenta vän är viktigt.

Spindel växt

Spindel anläggningen är en gemensam krukväxt som är lätt att växa och bibehålla. Många människor väljer för att placera sina spindel växt i en ampel eftersom den har en sammanhängande form. Spider växter är en av de enklaste krukväxter att skapa förrätter från. Spindel växt har långa, smala, gröna blad, som kan antingen alla gröna eller visa upp en gul eller vit rand i mitten. Inte bara är spider växter giftfritt, men de kommer också ta bort föroreningar från luften, att skapa renare luftkvalitet.

Boston Fern

Boston fern är en annan gemensam krukväxt och en av de vanligaste ormbunkar. Även om det är giftfritt, kan Boston fern orsaka en allergisk reaktion på något sällskapsdjur. Boston fern kommer i många nyanser av grönt, och vissa arter av funktionen fern en gyllene färg. Som många andra krukväxter förbättrar Boston fern luftkvaliteten i ditt hem genom att ta bort formaldehyd från luften och lägga till fuktighet.

JULKAKTUS

JULKAKTUS är en gemensam semester inomhus anläggning gåva. JULKAKTUS är även känd som Orchid kaktus sedan dess blommor--samt deras växande krav--likna en orkidé. Blommorna på den JULKAKTUS blommor finns i ett brett spektrum av färger, inklusive vit, fuchsia, röd, orange, lila, rosa och grädde. JULKAKTUS är inte giftiga, men det förekommer taggig nålar som kan orsaka skada.

Tradescantia

Tradescantia benämns ofta som den vandrande juden och är en gemensam krukväxt. Denna växt har lance-formade gröna blad som växer till ungefär 2 inches lång. Tradescantia är en lätt-till-vård-för krukväxt som ofta odlas i Amplar. Som spindel växt, kan Tradescantia enkelt spridas genom att ånga skära. Tradescantia är snabbväxande och kräver beskärning att hålla den från igenväxning.