Gemensamma område belysning med foto sensorer

Gemensamma område belysning med foto sensorer

Bilden sensor belysning tänds i skymningen och släcks i gryningen. Till skillnad från rörelsesensorer som beroende av rörelse för att slå på belysningen och sedan gå ut på några minuter, aktiveras foto sensorer av ljus, eller bristen därav. Använda dem när du vill ha konsekvent belysning varje natt för säkerhet, säkerhet eller miljö.

Parkeringsplatser

En gemensam bild sensor belysning ansökan ligger inom parkeringsplatser. Även om din bil står parkerad på uppfarten utanför ditt hus, använda bilden sensor belysning för att hålla oönskade besökare från lurar i skuggorna. För större parkeringsplatser är det alltid nödvändigt att hitta din bil, hitta dina nycklar i fickan eller bara känna dig trygg när du går mot bilen. Synligheten erbjuds av fotoelektriska belysning även stöd i parkeringsplats navigering i trånga utrymmen.

Trappor

Trapporna kan vara branta och farliga även dagtid. Om foto belysning placeras direkt ovanför en trappa, eller så nära som möjligt, det tänds i skymningen och belysa för att jaga bort skuggor. Med belysning på hela natten förhindrar det att du eller någon som är obekanta med trappan från oavsiktligt kliva utanför kanten och skadas i en falla.

Trädgårdar

Installera ett foto elektrisk belysningssystem på din trädgård. Det gör att du kan gå i din trädgård när du vill på en varm sommarkväll. Det kommer också att jaga bort oönskade gäster som rådjur, tvättbjörn eller valfritt antal lurviga varelser som "njuta" din trädgård. Om du har en gångstig eller ett naturområde, ger det också trygghet för att förhindra att inkräktare från att gömma sig i mörkret.

Anläggning för lagring av

Om du har en lagringsanläggning eller ens ett litet lager där du lagrar dina värdesaker, är foto ljus ett måste. Det kan hålla din lagring bygga uppdelade eller vandaliserade. Underlätta i arbetet runt eller i ditt lager byggnad på natten, utlåning ljus till byggnader för dem som saknar dem. Vissa fordon, som stora husbilar, veteranbilar eller ens lagrade ved, kommer att skyddas av foto elektrisk belysning.