Gatubelysning verktyg

Gatubelysning verktyg

Oavsett om du behöver att tända ett bostadsområde, business park eller motorväg, erbjuder tillverkare många gatan lätta verktyg antingen drivs av solen eller elektricitet. Gatlyktor kommer i en mängd olika former och storlekar. Gatan ljuseffekt upp till watt beror på den lätta lösningen.

Soldriven gatubelysning

Enertia Engineering utvecklar och gör solcellsdrivna LED street lights. Till skillnad från den traditionella gata ljus lösningen behöver inte EnerSolar street lights el, ledningar och ett dike att arbeta. Solenergi ljuset kan installerar på en parkeringsplats och hänger från en stolpe eller ställa upp på en byggnad. EnerSolar street ljuset åtgärder 25.2 inches med 25,7 inches av 10 inches och väger 30 kg.

Huvudet vägbanan fixturer

EverLast tillverkar gatan lätta verktyg, inklusive huvud vägbanan fixturer. Typ III Smart serien Cobra Driver för 100.000 timmar. Den gatan armaturen fungerar för att belysa ServicesParkingOff vägar, sekundära vägar, vägar och motorvägar. Ljuset utgångar 40 watt och 3,350 lux.

Armaturer

GE erbjuder verktyget Syra street ljus för användning i en mängd olika gatan inställningar, som gångvägarna och gågator. Lösningen kommer i två olika storlekar, beroende på en gatan ljuseffekt 50-250 watt. En annan gatubelysning verktyg innehåller de GE LED område ljusare som har en livslängd på 50 000 timmar. Lamporna monteras på plats med en pole arm och produktionen upp till 189 watt.