Garden & uteplats verksamhet

Garden & uteplats verksamhet

En trädgård eller uteplats område ger din bakgård med en idealisk plats för att i varmt väder och njuta av naturen. Om du gillar att umgås med familj och vänner i denna del av din trädgård eller med lugn stund för dig själv, kan det vara en attraktiv inramning för ett brett utbud av aktiviteter. Om du vill få ut mesta möjliga av din trädgård eller uteplats, använda den för så många du kan.

Matsal

Om du gillar att äta utomhus, är din trädgård eller uteplats den idealiska platsen. Du kan ta i den vackra utsikten av blommor, buskar och träd som du äta och njuta av det varma vädret. Beroende på storleken på din uteplats kanske du kan passa en tabell som är stor nog att rymma sex till åtta personer, vilket är idealiskt för underhållande gäster. Det kan också finnas utrymme för en grill eller utekök, så du slipper bära rätter hela vägen från insidan av ditt hem till din uteplats. I en trädgård, du kan bara ha utrymme för ett bistro-stil bord, plats för två personer, men möjliggör detta intima middagar omgiven av dina blommor. Om det inte finns plats för ett bord på din uteplats eller i trädgården, sprida en filt på gräset och har en gammaldags picknick.

Sola

I soliga områden i din trädgård eller uteplats, kan du ställa in solstolar. De tillåter dig att ta i solen och jobba på solbrännan. Om du inte gillar tanken på att ligga i solen, kan du lägga till en gunga för att fånga några strålar. Ett annat alternativ för din trädgård är en bänk, som inte bara erbjuder dig en plats till solen utan lägger en charmig dekorativa element också. När du planerar att tillbringa tid i solen, dock se till att bära solskyddsmedel för att skydda dig mot farliga UVA och UVB strålar.

Fågelskådning

Med tanke på naturen kring din uteplats eller trädgård, är det en idealisk plats för fågelskådning. Om du vill rita ytterligare fåglar till din trädgård, överväga att lägga ett fågelbad till din trädgård eller området kring din uteplats. Fågelbad finns i en mängd olika stilar och material, men ett cement eller sten modell är en perfekt passform för ett trädgårdsområde. Du kan också lägga till en fågelbordet ett närliggande träd att öka fågel trafiken. Fågelskådning kan vara en rolig aktivitet med dina barn eftersom de uppskattar ofta att hålla ett diagram av alla de olika fåglar som visas.

Att fånga eldflugor

Att fånga eldflugor är en annan kul trädgård eller uteplats aktivitet att göra med dina barn. När vädret värmer, märker du sannolikt alla glödande besökare till din trädgård. Barn kan ha roligt att jaga efter eldflugor i ett försök att fånga dem. Men dessa insekter faktiskt hjälpa bli av andra skadedjur i din trädgård, så du inte vill bryter ned befolkningen. Ge barnen plastbehållare med hål stansas i topp så eldflugor har luft. Låt barnen samla så många som de vill; en kapplöpning för att se hur som kan fånga mest under en viss period kan vara roligt. I slutet av natten, men se till att de släpper eldflugor så insekter kan gå tillbaka till arbetet att eliminera din trädgård skadedjur.