Gård dammen reparation

Gård dammen reparation

En gård dammen är ett bra komplement till någon egendom och kan ge en livstid av fiske, bad och vilda djur observation. Att upprätthålla din damm är avgörande för att njuta av det för kommande år och innehåller sin beskärda del av ansvar. men överstiger belöningen ofta vad är för de flesta ett arbete av kärlek.

Ogräsbekämpning

Dra en V-stilen cutter längs dammen botten att minska olägenheter ogräs och rake flytande skräp ur dammen. Stora mängder ruttnande växter använder höga nivåer av syre och kan leda till en fisk döda.

Weed förebyggande

Lager din damm med steril gräskarp för framtida ogräsbekämpning. Kontakta en lokal sjö förvaltningsbolaget på kvantitet per acre, stocking varierar beroende på biomassa i din sjö.

Färgämnen

Lägg till blå eller svart färgämne i dammen till skugga ut alger och exotiska submersed ogräs. Färgämnen är effektivt filtrera bort solljus att hämma fotosyntesen av vattenväxter.

Luftning

Installera ett botten-baserade luftning system för att sprida din damm. Fördelarna med ett system för luftning inkluderar förebyggande av fiskdöd, ökade upplöst syre och minskad algblomning.

Strandlinjen Retention

Plantera inhemska vattenväxter längs strandlinjen för erosionsskydd. Lokala floran kommer att utveckla friska, välproportionerad samhällen längs strandskogar zonen medan deras rötter klamra sig fast vid jorden under, hindrar den från tvätt till dammen.