Fungerar sol landskap belysning?

Landskap belysning med solar laddare och LED-lampor är att hitta sin väg in i gårdar och trädgårdar över hela landet. Kostnaderna i 2011 varierar från några dollar per ljus upp till $200 för en genomarbetad pole lamp. Med inga sladdar att köra, ingen kostnad att driva, 6 till 8 timmar av natten ljus och inget underhåll, husägare snabbt se fördelarna med att lägga till sol ljus.

Solljus

Sol ljus fungerar bara bra med ett bra utbud av solljus. Placering är kritisk, eftersom de som ligger under tung skugga inte kan få tillräckligt med ström för att fungera bra. Ett undercharged batteri orsakar ljuset flimrar, gå mörka tidigt eller inte ens komma alls. Några lampor har en sladd som tillåter ljuset att vara i en plats, och laddare i en annan. Detta ger mycket större flexibilitet i utformningen av ett upplyst landskap.

Stilar

Sol ljus kommer nu i en mängd olika stilar. De vanligaste är de på toppen av en insats som bara trycks ner i marken där ville. Andra är utformade för att hänga från polacker, och några fäst väggar. Mönster kan matcha någon heminredning från viktorianska till modern och i fallet material varierar från plast till högvärdig metall. Mer avancerade fall generellt dyrare ljuset.

Accent

Sol ljus ger rätt accent för många trädgård områden. De är attraktiva runt en fiskdamm och reflektioner på vattnet skapar höjdpunkter. Gångvägar, kanter och särskilt attraktiva trädgård scener tillgång till ljus under en kvällspromenad i trädgården och på gården. Hängande lampor från shepherd's skurkar ger lamporna upp till en högre nivå, så att mer ljus spridas över trädgården.

Camping ljus

Solar yard lights är också att hitta en annan användning på campingplatser. På grund av sin användarvänlighet, många campare är nu att placera dem om deras campingen att ge synlighet, säkerhet, säkerhet och markera sitt territorium. När den camping resan är över, är lamporna drog från marken och slängde in med de andra redskapet.