Fruktlösa skugga träden

Fruktlösa skugga träden

Skugga träden få befrielse från sommarens värme och din kyla bill, men många kan lämna en röra av frukter eller nötter. Lyckligtvis, även frukt är en del av ett träd livscykel, lämplig icke bära frukt skugga träden är tillgänglig för de flesta någon Förenta staternas Department of Agriculture (USDA) härdighet zon, en metod för att klassificera USA klimat av deras typiska lägsta årliga temperaturen i grader Fahrenheit (F).

Darrgräs Aspen

Toleranta mot de flesta jordtyper, detta snabbt växande träd når 40 till 50 fot och kan vara 20 till 30 fot brett. Plantera darrgräs aspen i full sol i zonerna 1, där temperaturerna kan sjunka under-50 F, till 7, där lägsta temperaturen är 5 till 10 F. Detta träd får sitt namn från hur dess blad, vilket sin tur ljust gul på hösten, darra eller quake i ens minsta bris.

Gul björk

Denna inhemska lövträd blir gult och guld i höst, utan föredrar fuktig, väldränerad jord och full till del solexponering i zonerna 3, som kan nå så låga som -40 F, till och med 7. Det kan nå upp till 75 fot och spänner upp till 50 fot. Stjälkarna av grenarna har en vintergröna doft.

Kinesiska Pistache

Att nå upp till 35 fot lång och bred, växer den kinesiska pistache i zoner 6, med en förväntad lägsta temperatur av-10 F, till och med 9, som kan släppa till en bottennotering på 20 F, i full sol. Medan den kvinnliga anläggningen producerar små nötter, är hanen fruktlös. Oattraktiv medan unga, pistache växer med en medellång hastighet till en härlig preparatet används ofta i Xeriscaping, eller torr landskapsarkitektur.

Hybrid poppel

Anses vara mycket snabbväxande, producerar hybrid poppel inte bomullslik fröna typiska för arten. Vilda djur njuta av dess bark, blad och kvistar. På en tillväxttakt på fem till åtta fötter per år nå hybrid poppel snabbt sin högsta höjd på 40 till 50 fot. Om det är bäst odlas soligt, det föredrar fuktig jord och gör bäst i zonerna 3 till 9. Hybrid poppel kan skäras för ved fem till sju år efter plantering om de inte används som skugga träden.

Weeping Willow

Trots ett överflöd av gula blommor produceras i April och maj följt av en fram-tum frukt, producerar weeping willow inte någon marken kullen, enligt stiftelsen Arbor Day. Det är bäst nära vatten, även om det finns några torka tolerans, och lämpar sig för full sol i zoner 6 till 8, med en lägsta temperatur av 10 F. Weeping willow når 30 till 40 fot i höjd och nästan lika brett.