Freeze-resistenta blommande buskar i Florida

Freeze-resistenta blommande buskar i Florida

Historien om Florida plantscape är en tuff växter överleva en mängd miljömässiga utmaningar: torka, intensiv värme, översvämningar, och mitt i allt detta, några enstaka frost och fryser, särskilt i den norra regionen. Lyckligtvis, men området är särskilt väl lämpad till härdiga buskar, vars sturdy lämnar tillåter dem att överleva hög värme och frost och fryser lika.

Firebush

Firebush är en härdig Florida infödda som tål en mängd mindre-än-idealen situationer, från aggressiv beskärning att torka till extrem värme. Även om det dör efter den första frosten, returnerar det på våren blommar så tidigt som i juni. Det är ett bra komplement till häckar och gränser eftersom det kan beskäras för att hålla sin form och gör en attraktiv buske för uteplats trädgårdar, eftersom det är mycket attraktiv för kolibrier och fjärilar.

Azalea

Azaleor kallas särskilt kallt-buskar. Dessa tuffa växter är bättre lämpade för mer nordliga områden i Florida, där vintrarna är kall nog att släppa blomknoppar från dvala och möjliggör fylligare blommande. De bör inte planteras i ett område som får mycket tidig morgonsol eftersom detta ökar deras känslighet för skada från kylan.

Wax Myrtle

Wax myrtle är särskilt riklig i Florida och kan odlas över hela staten. I de norra delarna av staten är det bäst att plantera den under de varma månaderna. ytterligare söderut, kan det transplanteras året runt. Denna buske är bäst som en fristående anläggning; beskärning i en välklippta häcken kan orsaka växterna att dö ut.

Florida Privet

Om du letar efter en bra hedge buske, men gör Florida privet ett utmärkt val. Privet, som hör till familjen oliv, är också mycket tolerant av frost, och anpassar sig enkelt till Floridas climatic utmaningar. Det kan också överleva saltstänk och hög alkaliska jordar.