Förvaring av vänster över soppan i burkar

Soppa är en rejäl måltid som människor njuta av året runt. Vanliga smaker som kyckling Nudel och delade ärter har fått sällskap av gourmet, organiska sorter som chicken tortilla och vegetabiliska linser. När du köper konserverad soppa, allt du behöver göra är värme soppan upp på spisen eller i mikrovågsugn. Om du inte avslutar kan, kommer du vill lagra den i ditt kylskåp att njuta av senare. Flera lagringstekniker för kan hjälpa dig att upprätthålla friskhet av din soppa.

Instruktioner

•Använd kan toppers. Det enklaste sättet att förvara överbliven soppa är att köpa plast kan täcker. De kommer i olika färger, kostar bara några kronor och fäst på din kan försegla det tätt. Många av dessa försök dubbla som täcker för konserverad sällskapsdjur mat, så om du inte kan hitta dem i mataffären, en djuraffär. Dessa täcker bör hålla din soppa för ett par dagar.

•Täcka kan med folie eller plastfolie. Idén att lagra din konserverad soppa är att göra behållaren som air tight som möjligt. Bara använder folie eller plastfolie ensam gör att lite luft att tränga igenom kan. Att motverka detta, häll smöret över soppan först och sedan tätt wrap toppen av burken med folie eller plastfolie. Smöret kommer att separera från vätskan och härda kall, bildar en annan lager av skydd från luften. När du är redo att njuta av dina matrester, bara ösa ut härdade smöret.

•Freeze soppa. Denna metod, ta överblivna soppan ur burken och placera den i en frys påse eller plastbehållare. Många livsmedel lagring behållare märken erbjuder cylindriska formade produkter som är idealiska för soppa lagring. Märka en bit tejp med namnet på din soppa så att du inte glömmer senare vilken typ det är. Hålla fast bandet med påse eller behållare och placera i frysen. Användas inom sex månader.

Tips & varningar

  • Vara medveten om någon film som ligger på toppen av din lagrade soppa. Om det har gått några dagar sedan du öppnade det, lukta innehållet. Inte äta något som har en stickande lukt. Var särskilt försiktig om din soppa innehåller kött.