Förvaring av en stege i ett Garage

Förvaring av en stege i ett Garage

Eftersom en stege serverar en mängd olika hushåll användningsområden, både inom och utanför ett hem, lagra de flesta villaägare minst en stege i ett garage. Genom att hålla ett prydligt organiserade garage med stuvade upp från golvet-objekt, kan du frigöra premium golvyta för andra förvaringen. Eftersom en stege fälls platt, kan du hänga det prydligt från krokar installerat i en garage vägg. Detta kommer också för att hålla stegen utom räckhåll för barn.

Instruktioner

•Sätt på stegen krokar på två reglar längs en garage vägg. Avståndet mellan reglarna beror på längden på din stege. För en genomsnittlig stege, använda två dubbar med en oanvänd stud dem emellan.

•Measure upp från garage golvet med måttstock och placera en penna märket på varje pinnbult där du kommer att borra hål. Höjden för krokar beror på konfigurationen av din andra krokar och hyllor på ditt garage vägg. Krokar på en höjd mellan midja och skuldra höjd kommer att hänga din stege på vettig höjd.

•Ø hål i reglarna med borren att installera krokar.

•Skruva på stegen krokar in i pilot hål i reglarna tills du skruva dem i helt och de passar tätt i reglarna.

•Sätt på stegen på stege krokar för att lagra på stegen vågrätt längs din garage vägg. Centrera för stegen på två krokar och hänga den från ena långsidan.