Försköning landskapsplanering bidrag i Florida

Försköning landskapsplanering bidrag i Florida

Landskapsplanering bidrag i Florida finns för ideella medborgargrupper och lokala regeringar att försköna offentliga utrymmen i stadsdelar och längs vägar. Projekt bör införliva med hjälp av växter, buskar och träd som är infödda till staten. Varje bidrag har ett ansökningsförfarande och särskilda riktlinjer som måste följas.

Hålla Port St Lucie vacker

Staden i Port St Lucie ger finansiering för hålla Port St Lucie vacker (KPSLB) bidrag. Dessa årliga bidrag beviljas till aktiv community grupper ligger i staden. Ideella organisationer, husägare föreningar, tjänstgrupper och grenar av staden regeringen kan använda medel för att förbättra befintliga landskap eller skapa nya projekt. Icke-statliga organisationer är skyldiga att ge hälften av finansieringen för strävan, med grant pengar som täcker resten, eller upp till $5000. Projekt som har inrättats av avdelningar av stadsstyrelsen kan beviljas finansiering för 100 procent av kostnaderna, eller upp till $10.000. KPSLB bidrag beviljas en gång per år med applikationer av undantag fram till 30 April. Inkomna efter April förslag kommer att övervägas för följande års bidrag cykel.

Hålla Port St Lucie vacker Grant Program

450 SW Thornhill enhet

Port St Lucie, FL 34984

772-873-6312

cityofpsl.com

City of Safety Harbor försköning matchande bidrag

Safety Harbor, Florida erbjuder neighborhood organisationer bevilja pengar för att försköna allmänna utrymmen genom projekt, inklusive landskapsarkitektur. Sökande uppmanas att lämna in förslag innehåller växter och buskage med bevattningsmetoder som främjar miljöskydd. Bevattningssystem förväntas använder en minimal mängd vatten och uppfylla miljöstandarder. Landskap design nära vägar och uppfarter får inte skapa osäkra förhållanden för förare genom att blockera visning avstånd. Bidrag beviljas på grundval av 1: 1-matchande med ett maximum av $2500 för varje projekt. Staden godkänner kvalificerande grant förslag i April och oktober varje år. Landskapsarkitektur projekt kommer att återbetalas för utgifter när designen är klar och inspekteras av den stad som iscensätter avdelningen.

City of Safety Harbor Engineering Department

750 Main Street

Safety Harbor, Florida 34695

727-724-1555

cityofsafetyharbor.com

Florida Highway försköning bidrag

Staten skapat Florida Highway försköning rådet (FHBC) 1987 att bli del av Department of Transportation. Detta råd administrerar Florida Highway försköning biståndsmedlen lokala regeringar som vill förbättra utseendet på statliga underhållna vägar genom landskapsarkitektur. FHBC består av privatpersoner, landskap yrkesverksamma och staten regeringstjänstemän. Rådet granskar förslag årligen och ger rekommendationer till sekreterare i Department of Transportation, som sedan awards pengar baserat på mängden tillgängliga medel det året. Det finns inget tak på finansieringsbeloppet för varje projekt. dock får inte ett bidrag överstiga tio procent av den totala mängden pengar till programmet. Meddelanden om finansiering årsbelopp och särskilda bidrag riktlinjer görs genom FHBC.

Florida Highway försköning rådet

605 Suwannee Street

MS-37

Tallahassee, Florida 32399

850-414-5267

dot.State.fl.us