Fördelar och nackdelar av Redwood däck

Fördelar och nackdelar av Redwood däck

Däck ger husägare med en utomhus bostadsyta för familjen avkoppling, aktiviteter och underhållande. Ett däck är en förlängning av ditt hem, att göra valet av material ett viktigt beslut. Även om trall finns i en mängd olika träslag och sammansatt material, välja många husägare redwood för dess utseende, hållbarhet och låga underhållskostnader. När man överväger material för dina däck, kommer du vara medveten om deras nackdelar som de uppenbara fördelarna, innan du fattar ditt beslut.

Utseende

Många husägare väljer redwood för utomhus däck för sitt utseende. Den finns i olika nyanser av rött och rosa som blandar utomhus naturomgivningarna. Furu har en rak ådring som är lätt att skära. Om de lämnas oavslutade, trä kommer vädret till en naturlig grå skugga, men kan färgas och förseglade för att hålla den naturliga trä finishen om du föredrar.

Hållbarhet

Även om ek och lönn är hårdare träslag, redwood är slitstarkt och motstår krymper och skevhet. Det har naturliga garvämnen som avskräcka ruttnande från väder och insektsangrepp. Med regelbundet underhåll, kan redwood förväntas pågå i 20 år eller mer. Som med alla trä, furu kan skadas av vatten över tiden, men det motstår sådan skada längre än andra träslag. Om du väljer sapwood, trä som närmast Barken, är mindre hållbart och mer mottagliga för röta, emellertid.

Underhåll

Även om redwood är ett hållbart trä, kräver det regelbunden rengöring och underhåll för att bo i bästa skick, vilket är en nackdel i jämförelse med kompositer. Veden bör rengöras och behandlas med en vattenavvisande yta varje år för att skydda det från väder och UV-skador. Redwood motstår röta från väder, men precis som med allt trä, är det viktigt att hålla vattnet från pooling i styrelserna. Redwood styrelser finns med en liten krona på ovansidan, som uppmuntrar vatten rinna bort.

Kostnaden

Redwood är dyrare än andra naturliga trä val, inklusive tryckimpregnerat trä och plast kompositer. Fördelarna med utseende, hållbarhet och livslängd kan uppväga kostnaden överväganden för vissa. Konstruktion-grade redwood är ett billigare alternativ med samma hållbarhet som bättre betyg. Det har en hel del trånga knop, vilket saknar det eftertraktade utseendet av dyrare betygen