Förbereda utanför kranar för vintern

Förbereda utanför kranar för vintern

Före det kalla vädret, förbereda din exponerade utomhus rör och kranar till hålla dem från att frysa. Saknar skyddande täckblad, kan vattnet i utvändiga rören frysa, bryta rören och även orsakar översvämningar i eller runt huset. Innan frysning temperaturer ligger i, ta några enkla försiktighetsåtgärder för att skydda dina rör. Skum rörisolering finns på de flesta järnaffärer under vintermånaderna i trädgården eller VVS område i butiken.

Instruktioner

• Fyll i eventuella blanksteg mellan väggen och yttre rören med täta.

•Koppla bort och töm någon trädgård slangar från utanför kranar.

•Detta är tillval: Stäng vatten ventilen styr vattnet till den externa kranar endast, och slå på alla utomhus kranar att tömma dem vatten. Några hus har inte en separat kontroll för utomhus kranar. Om du bara har en huvudsaklig ventil för inomhus och utomhus kranar, hoppa över detta steg.

•Wrap skum rörisolering eller tidning runt yttre rör. Säkra dessa med silvertejp.

•Aktivera utomhus vattenkranar efter frysning väder har avslutats för att leta efter frysning i rören. Om vattnet flödar fritt, du skyddade ordentligt dina rör, men om det inte flödar och du har både viktigaste vattnet ventilen och utanför ventilerna öppna, kanske du har en fryst eller brast pipa. Viktigaste vatten avstängningsventil och kontakta en rörmokare för hjälp med att lokalisera och upptining linjen.