Fönstret behandlingar för Home Office

Fönstret behandlingar för Home Office

Att välja de bästa fönster behandlingarna för ett hemmakontor beror på dina egna personliga behov. Du kan behöva mörkare i rummet för att undvika blänk på datorskärmen. Välj fönsterbehandlingar som hjälper för att stänga ute buller utanför fönstret och som kommer att göra atmosfären av ett hemmakontor mycket roligare.

Persienner

Persienner som vanligen används i office-inställningar. Persienner kan också fungera lika bra för hemmakontor. Persienner finns i många olika varianter och är gjorda av olika material också. Med hjälp av persienner, har en flexibiliteten i att höja dem upp eller ner och öppnas och stängs. Några persienner är vertikala och inte höja upp, men i stället de öppna från sida till sida. Persienner är gjorda av trä, träimitation, vinyl eller hård plast. De finns i ljus filtrering om du vill tillåta ljus för att ange ett rum och i rummet mörkare för att förhindra att ljus kommer in.

Window Shades

Window shades är också ett bra val för hemmakontor windows. Bland olika nyanser är rulle nyanser, veckat nyanser, vävda trä nyanser och solar skärmar. Window shades är gjorda av tyg, vinyl, vävd bambu eller ens mesh. Dessa finns också i både rummet mörkare och ljus filtrering. Även om nyanser inte öppna och stänga som mörkar, kan de höjas eller drog ner beroende på dina önskemål. Några nyanser är gjorda av tjockt tyg som kan hjälpa till att stänga ute buller från utomhus. Ren nyanser och solar skärmar kan mer synlighet av utsidan även när skuggan dras.

Draperier, gardinkappor och draperier

En har ändlösa val när du väljer rätt gardiner, gardinkappor eller draperier för ett fönster. Både gardiner och gardinkappor kan vara allt från ren till en medium tjocklek i material. Draperier är vanligen tillverkade av en medellång tjock till extra tjocka material. Några gardiner eller draperier kan även inbegripa vinyl underlag för att hålla ljusa solen och kall luft ut runt Fönstren. Du väljer vilka gardiner, är gardinkappor och draperier det bästa valet för ditt hemmakontor beror på om du vill blockera ut ljus eller buller eller helt enkelt vill försköna dina fönster.