Fönsterbehandlingar för Storm glasdörrar

Fönsterbehandlingar för Storm glasdörrar

Storm dörrar se en ytterdörr placerade utanför din dörr som vanligtvis består av aluminium, stål, trä eller glasfiber. De är en klok investering som de kan hjälpa isolera ditt hus, hålla ut utkast och allmänt sänka dina uppvärmningskostnader. Storm dörrar behöver inte ser lika utilitaristiskt som de faktiskt är. Du kan dekorera din storm glasdörrar med strategiska fönsterbehandlingar.

Etsat glas fönsterfilmer

Detta är förmodligen den mest unfussy, ändå påfallande dekorativa fönster behandlingen att lägga till en glasdörr storm. Etsat glas filmer behålla din integritet på mest prydnadsväxter sätt att skapa utseendet på frostat glas, etsningar, mönster och modeller. De är lätta att installera--du bara skala och tryck dem mot glaset om storm dörren-- och lätt att ta bort. Vissa fönsterfilmer ger intryck av målat glas eller blockera glas för mer dekorativa frihet. Sådana behandlingar är också lätt att underhålla, kräver bara en tillfällig torka ner med en fuktig trasa.

Franska dörrpaneler

Även om din storm dörren inte är tekniskt en fransk dörr, finns det ingen anledning varför du inte kan ge det franska dörrar nåd genom att installera franska dörrpaneler i insidan av den. Franska dörrpaneler består av en enda panel av vita, något ren tyg kopplad till dörren med två stavar som håller den upp mot glaset på dörren i toppen och botten. Du kan lämna denna panel löst, så att den täcker majoriteten av glaset, eller samla in tyget i mitten, så att det skapar en timglasform.

Bambu persienner

Ge din storm dörren en något rustik, jordnära intryck genom att installera en enda bambu blind på insidan av den. Sådan en blind kommer att blockera ljuset och underhålla din integritet utan typiska vinyl persienner utilitaristiska utseende. Blinda rullar upp enkelt när du vill släppa in ljus, vilar på toppen av dörrens ram. Du kan installera klipp att vila på nedre delen av storm dörren så att bambu mörkar inte smälla mot dörren när du öppnar och stänger den.