Fönster fönsterbräda behandling

Fönster fönsterbräda behandling

Arkitekter och byggare betona windows när du designar ett hus, skapa möjligheter för naturligt ljus till ström i. Fönsterbrädor fungera som en förlängning av fönstret och väcka uppmärksamhet. Det finns många sätt att utnyttja fönsterbrädor. Välja en behandling som flyter med hus inredning.

Material

För ett fönster i ett rum där det finns bänkskivor, ersätta fönsterbrädan med samma bänkskivan material. Ett rum med bänkskivor i granit skulle ha en fönsterbräda med matchande granit. För fönsterbrädor som målas eller färgas, ersätta eller reparera de som har blivit skev av vatten eller knäckt av solen. Gäller en icke-gulnar, vattentät polyuretan för att förhindra framtida skador.

Växter

Örtagårdar är idealiska för kök fönsterbräden eftersom färska örter och kan lätt nås när matlagning. Fönstret måste låta i minst sex timmar solljus per dag för att arbeta med växter. En inomhus anläggning ser också trevligt på en fönsterbräda. Om utrymmet tillåter, placera flera växter i intressant krukor.

Dekorera

Stack dekorativa böcker i windows, som Reader's Digest serie av kondenserade romanen samlingar. Du kan hitta dem som används för inte mycket pengar, och de kommer i rika färger med guld tryckte bokstäver, utlåning ett bibliotek-liknande utseende. Placera en sammetslen kudde bredvid böcker för ett elegant utseende. Om tröskeln inte får mycket sol, kluster av Ljusstakar i olika höjder. Använd ljus färger som matchar rummet inredningen.

Fotografier och konst

Placera några inramade foton på fönsterbrädorna som får lite sol att hålla bilder från blekning. Matcha ramar till stil och färger i rummen. Visa bildmaterial på fönsterbrädorna med dekorativa stafflier.

Udda figurer

Placera en ovanligt formad skål, kruka eller vas på fönsterbrädan. Siluetten blir iögonfallande. Små dekorativa lampor med rikt brocaded lampskärmar kan placeras på fönsterbrädor. För att hålla sladden från visar, avskurna det vid basen om lampan ska användas för dekorativa ändamål.

Sun fiskare

Utrymmet ovanför fönsterbrädan är ett bra ställe att avbryta objekt. Hänga ett målat glas sun catcher från toppen av fönstret så det dinglar över tröskeln. Använda lina så att solen catcher ser ut att sväva över tröskeln. Sun fiskare kommer också i andra material, som kristall och glas.