Fönster behandling för en Octagon fönster

Har du många alternativ för att täcka ett octagon-formade fönster, oavsett din budget och smak. Från rena gardiner mjukt filtrering ljuset till all-out slutare mörker, från budget-vänliga fönsterfilm skräddarsydda cellulära nyanser, ditt största problem kan avgöra vilket alternativ som du gillar bäst.

Gardiner

Om du gillar utseendet på rena gardiner för ditt octagon fönster, köpa en flexibel stav fäster vid fönsterkarmen med en uppsättning av klipp. Du kan böja staven passar fönstret, skär den med en bågfil om det är för lång, eller lägga ett annat spö om det är för kort. Lägga till en mycket tunn gardin som är tillräckligt lång för att nå mitten av fönstret. När du bifogar staven till klippen, samla gardinen i mitten och säkra den. Ditt fönster är nu helt täckt av insamlade tyget. Du kan köpa byggsatser för denna behandling, känd som en "sunburst" design, eller köpa stavar och levererar din egen gardin.

Nyanser och jalusier

Företag som är specialiserade på skräddarsydda fönster beläggningar erbjuder cellulära nyanser och fönsterluckor gjorda för att passa windows av någon form. En cellulär nyans kan vara knutna till toppen av en oktagon fönster och upp för att släppa in ljus. En slutare kan utformas i sektioner, så att du kan öppna eller stänga så många sektioner som du vill för ljus eller privatlivet.

Fönsterfilm

Självhäftande fönsterfilmer finns i olika mönster, inklusive speglas och frostat. Du kan också välja en produkt för att minska mängden värme eller ljus som kommer in i rummet. Filmen är lätt att installera. Skär en bit för att passa fönstret, dimma fönstret lätt med vatten, ta bort filmen från sitt stöd och tryck den på plats. När du är redo för en förändring, bara dra bort filmen och ersätta den.