Fogmassor som kan tillämpas i regnet

Fogmassor som kan tillämpas i regnet

Begreppen "täta" och "fogmassa" är utbytbara och produkterna tjäna en identisk syfte. Vatten-baserade caulks är en av många olika typer av täta produkter. Dessa caulks, som är vattenavvisande, är idealiska för användning i områden som får regn eller förbli våt under längre perioder. Täta misslyckas eftersom felaktig typen används eller eftersom täta sprickor så småningom som klyftan användes för att försegla var bredare än 0.5 tum. Av denna anledning alltid använda rätt fogtätning för vattenfast program.

Vatten-baserade täta i allmänhet

Dessa caulks kallas ofta latex fogmassa eller caulks och är enkla att använda eftersom de är Övermålningsbar, tillämpa enkelt och ge bort lite lukt. Vatten-baserade caulks innehåller vanligtvis en mildewcide som deras främsta funktion är att täta material som antingen förbli våta ständigt eller utsätts för fukt på regelbundet. Dessa våta och fuktiga områden utgör ideal villkorar där mögel kan växa. Denna täta finns i squeeze rör som sträcker sig från 4 till 6 oz. och också i de större patroner som sträcker sig från 10 till 12 oz. vattenbaserade täta är normalt spricka resistenta och flexibel. Som i fallet med andra latex caulks, dessa gäller lätt och är brandfarlig. Vatten-baserade caulks finns i ett antal färger.

Akryl Latex täta

Denna vattenbaserade täta är mer flexibla än vinyl latex caulks. Det är brandfarlig och fäster på de flesta ytor i pigment som matchar material eller ytor som det tillämpas. Akryl latex täta kvarstår upp till 15 år. Det är flexibelt och upprätthåller denna elasticitet för livet. Latex caulks kan tillämpas i extrema temperaturer och tål regn nästan omedelbart.

Silikon täta

Denna täta används i duschar, badkar och handfat som det är helt vatten och mögel resistenta och ger den bästa vidhäftningen för att jämna ytor, metall och glas. Silikon täta påverkas inte av ultraviolett strålning och förblir flexibel. Silikon täta är också giftfritt och effektivt kan tillämpas vid alla temperaturer.

Silicifierade akryl täta

Denna täta kombinerar silikon med akryl latex formler för förbättrad vattenresistens. Täta tål mer rörlighet än vad akryl latex kan och finns i en mängd olika färger. Silicifierade akryl täta har en lång livslängd på upp till 35 år. Det är också mögel resistenta och, som latex produkten, tål regn nästan omedelbart.

Syntetiskt gummi täta

Syntetiskt gummi täta är en extremt flexibel täta som är idealisk för exteriör användning på lederna som ständigt växer och avtalsslutande. Denna täta kan tillämpas i ogynnsamma väderleksförhållanden, såsom regn, och sträcker sig mycket lätt.