Fire & vatten restaurering idéer

Fire & vatten restaurering idéer

Återställning efter en villabrand kan omfatta strukturella reparationer och justeringar, rengöring, målning och tapetsering, borttagning av farliga material som skadade murverk eller windows och förbättring av inomhusluftens kvalitet. Vattenskador från översvämningar eller burst rör ofta kräver grundlig torkning, mögel sanering, möbler lagring och i allvarliga översvämningar, markarbeten och rivning.

Strukturella förbättringar

Brand eller översvämning skador kan initialt upprörande och orsaka förvirring till ägare av en drabbade egenskap, men det finns sätt att göra ditt hus ännu bättre än att börja med. Ta bort och ersätta skadade väggar, golv och skorstenen brösten topprioriteringar för fastställande av brända eller översvämmade byggnader. Med rätt strukturella stöder, till exempel nya bjälklag eller betong balkar, kan du undersöka att ha öppen planlösning områden och gör ändringar i din inredning som du inte kanske annars har övervägt.

Golv och trappor

Trägolv och mattor kan särskilt illa skadade av översvämningar, och trappor bränns ofta bort under bostadsbränder, så planera restaurering och ersättare noggrant. Se alltid till att grundläggande strukturer under ett nytt golv eller trappa är sunda och solid; be en professionell för att kontrollera integriteten av balkar och golvbrädorna. Byt alla skadade grunderna först, och utforma ny layout med ett öppet sinne. Du kan sätta din trappa i en ny plats eller välja en mer modern golvbeläggning.

Rök och luktborttagning

Behandla eller ta bort porös, absorberande objekt i ditt hem för att se till att lukten av rök inte fortsätter som påverkar ditt liv. Detta är nödvändigt efter ett hus eld, men ibland kan glömmas bort. Olika typer av bränder (till exempel en brand som orsakats av en gaspanna exploderande vs en brand som orsakats av en matlagning pan) skapa olika typer av ingrodd lukt i dina väggar, möbler och mattor. Vissa skåp och skåp kan rengöras effektivt, men andra inte. Det beror på omfattningen av skadan och vilken typ av yta. Avfuktare, air movers, generatorer och luft skrubber används att städa hemmet, enligt röker ren. Att ta bort sot och lukt från kläder, lös upp 4 till 6 matskedar trinatriumfosfat blandat med en kopp Lysol eller hushålls blekmedel i en gallon vatten, enligt University of Florida. Var försiktig när blekning färgstarka objekt, eftersom de inte behålla sin livfullhet.

Säkerhet

Tyvärr ser vissa inbrottstjuvar ett delvis skadade hem som en möjlighet att få enkel tillgång till dina återstående värdesaker. Ett annat övervägande när man arbetar med efterdyningarna av brand eller översvämning är så, att se dina ägodelar och egendom är säker under restaurering. Vissa professionella företag erbjuder en brädfodringen tjänsten, där trä eller metall fönster och dörr beläggningar kan placeras över öppna hål där original dörren eller fönstret krossades av brand eller rescue services. Sätta så många av dina tillhörigheter i förvaring som du kan under sanering arbetar.

Mögel sanering

En av de viktigaste typerna av rengöring krävs efter en översvämning är borttagning av mögel och förhindra efterföljande återväxt. Mögel producerar mykotoxiner, som är skadliga för våra andningsorgan, våra barns hälsa och hushåll sällskapsdjur om mögel är kvar att växa och spor i en inomhusmiljö. Öppna windows att ventilera är inte tillräckligt för att lösa problemet. Enligt Andersson & jag restaurering, mögel växer i låg-ljus villkor, när det finns lite flödet av luft och temperaturer på mellan 68 och 86 grader Fahrenheit.