Finns det något sätt att koppla in en slang från en tvättmaskin och en Sump Pump tillsammans?

Finns det något sätt att koppla in en slang från en tvättmaskin och en Sump Pump tillsammans?

Källaren översvämningar kan vara mer än bara ett irritationsmoment att en husägare. Kostar tusentals dollar i skador och härbärgerat potentiellt skadliga mögel och mjöldagg, källaren översvämningar och läcker orsak många en ny husägare inför en vattnig källare för att söka lösningar. Ofta, kommer att en hemmafixare husägare försöka ta itu med installera en sump pump på egen hand, bara för att få möjligheten att köra en tryckledningen utanför hans egendom ohållbar.

Laglighet

Kontrollera med din lokala kommun att kontrollera lagenligheten av fästa din sump pump utsläpp till avloppsnätet staden. På många områden där översvämningar är ett problem, det finns koder begränsa problemet. I staden avloppssystemet håller reda på din avlopp användning genom att övervaka din vattenförbrukning och således de inte kan ta betalt för vatten direkt dumpad i kloakledningen men inte härrör från staden vattensystemet. Bortsett från dessa koder kan leda till rejäla böter, så dubbelkolla innan du börjar.

Tvättmaskin vattenlåset

Tvättmaskin avlopp, som de flesta avlopp, har normalt vad som kallas en fälla. En trap är en liten armbåge i rör som ständigt innehåller vatten och arbetar för att hålla avlopp gas från bakningen upp in i ditt hem. Du vill inte ta bort denna fälla när du lägger din sump pump utloppsröret till avloppet, som gas som kan vara skadliga eller, åtminstone, ganska illaluktande. Installera din sump pump slang eller rör från fällan att behålla integriteten i avloppet.

Uppdelning i avloppet

Det enklaste sättet att installera både tvättmaskinen och sump pump ansvarsfrihet i samma avloppet är helt enkelt att utforma en splitter av PVC. Du behöver två små längder av PVC-rör som passar in i befintliga tvättmaskin avloppet, och en Y-koppling. Plats Y-kopplingen i tvättmaskinen rinna, säkra den till metall avloppet med en gummi koppel. Sedan mata din tvättmaskin rinna in ena änden av Y och din sump pump utsläpp i den andra.

Anteckningar om användning

Detta är en enkel quick fix för en översvämning källare som måste börja rinna direkt, men är inte en bra långsiktig installation. Frågan ligger i två avloppet utfodring in i samma röret. Om din tvättmaskin är igång samtidigt som din sump pump, du risken ökar trycket inuti små avlopp och orsakar sump pump ansvarsfrihet vatten att flöda tillbaka in i tvättmaskinen och skada dina kläder.