Felsökning en Badkar Drain

Badkar avlopp kan ha problem med tiden med en uppbyggd av hår, tvålar, oljor och hudceller. Allt detta skapar träskor och lukter som måste ta itu med för att hålla avloppet friktionsfritt. Frågan blir uppenbart när du slår vatten på och det börjar backa upp i badkaret och rinner långsamt. Det är möjligt att dröjsmål med ditt avlopp om du håller vattenlåset som klara av hår som möjligt och undvika att använda fet kropp tvättar.

Instruktioner

•Skruva ur avloppet, om möjligt. Böj en styv tråd, som från en klädhängare, så att det finns en liten krok i ena änden. Sätt in det i avloppet och flytta den upp och ner att haffa någon träskor. Dra kabeln ut och rensa bort. Infoga den igen och upprepa processen tills du har tagit bort hela täppa. Kör vatten efteråt så att avrinningen fungerar nu.

•Pour ett avlopp renare långsamt i badkaret till unstop ett avlopp som du inte kan nå. Låt den kemiska sit under den tid som etiketten anger. När tiden är slut, köra varmvatten genom badkaret. Upprepa processen om avloppet fortfarande kör långsamt. Prova med en kolv på avloppet innan återanvända Avloppsrens, för att mjuka upp täppa.

•Pour om en halv en kopp pine renare eller vinäger ner i avloppet och låt det sitta över natten för att bryta upp fet uppbyggd på sidorna av rörsystemet som orsakar en lukt. Kör varmt vatten genom avloppet på morgonen. Om lukten är kvar, men inte så illa, försök upprepa processen. Om lukten är fortfarande stark, och du har en septisk system, kanske du vill anropa en tjänst för att kontrollera systemet. Lukten kan inte orsakas av avloppet, men själva systemet.

•Skruva ur växeln plattan på badkaret. Detta hus växeln som driver avlopp propp. Växeln är hålls på plats av några stift. Om växeln är löst, är det en bra indikation på att ett stift bröt. Du kommer att behöva gå till en järnaffär för att hitta en reservdel. Om problemet med mekanismen är längre ner i badkaret, kommer att du behöva ringa en rörmokare för reparationer.

•Indikator för byte av gummiringen på undersidan av proppen om vattnet inte kommer att bo i badkaret när avloppet är stängd och propp mekanismen fungerar korrekt. Gummi har högst sannolikt slitits ner.